Αντώνης Κανάκης: Επίσημα στο OPEN ο παρουσιαστής - Το καλωσόρισμα από το κανάλι

Σε τι εκπομπή θα τον δούμε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αντώνης Κανάκης: Επίσημα στο OPEN ο παρουσιαστής - Το καλωσόρισμα από το κανάλι

Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει στην τηλεόραση και η ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο το σταθμό του OPEN με μια επιστολή που καλωσορίζει τον παρουσιαστή.

To OPEN με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρία παραγωγής Tony Productions.

Τα πλέον αγαπημένα προγράμματα, “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”, επιστρέφουν τον Ιανουάριο στις τηλεοράσεις σας, αποκλειστικά από τη συχνότητα του OPEN.

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα βρεθούν στην prime time ζώνη του OPEN με το «Ράδιο Αρβύλα» και στη late night με το «Βινύλιο».

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή είναι πλέον γεγονός! «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», έρχονται πιο δυναμικά από ποτέ στο OPEN. Πένθος στην οικογένεια του Αντώνη Κανάκη - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτησή του

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Αντώνης Κανάκης - Σε ποιο κανάλι;

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, έγινε γνωστό πως ο Αντώνης Κανάκης ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη επιστροφή του στην ελληνική τηλεόραση καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ένα κανάλι.

Μετά τη χθεσινή πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα στο YouTube - δείτε εδώ - ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του είναι έτοιμοι να κάνουν τη δική τους πρεμιέρα και στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη η ομάδα του Αντώνη Κανάκη θα αναλάβει μία εκπομπή στην απογευματινή ζώνη ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Mega.