Big Brother: Καυγάς μεταξύ Σοφίας και Θέμη - "Είσαι ψεύτικος!"

Άναψαν τα αίματα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Καυγάς μεταξύ Σοφίας και Θέμη -

Η σχέση του Θέμη και της Σοφίας στο Big Brother έχει φτάσει στο απροχώρητο με τους παίκτες να ρίχνουν συνεχώς κατηγορίες ο ένας στον άλλον.

Έτσι και σε αυτό το επεισόδιο οι δύο τους είχαν μια κόντρα, με αφορμή ένα ψέμα που είχε πει παλιά ο Θέμης για να καλύψει την Σοφία άναψαν τα αίματα. Η Σοφία μάλιστα του είπε πως πλέον δεν τον αναγνωρίζει και έχει αλλάξει ακόμα και η φωνή του.

Να θυμίσουμε πως προηγουμένως η Σοφία έθαψε για τα καλά τον Θέμη με την απόφαση του να μην συμμετέχει στο αγώνισμα της ασυλίας!

Big Brother: Το αγώνισμα της ασυλίας και οι νικητές

Η προ τελευταία δοκιμασία που έπρεπε να φέρουν εις πέρας οι παίκτες του Big Brother για το μεγάλο και τελευταίο έπαθλο της ασυλίας ήταν να πατάρι πάνω στην ειδική κατασκευή και κάθε φορά που θα ανάβει το φωτάκι και θα είναι η σειρά του.

Υπήρχαν δυο ομάδες και οι δυο από τους καλύτερους παίκτες θα προκρίνονταν στην επόμενη και τελευταία δοκιμασία για μια θέση στον τελικό!

Η δοκιμασία ξεκίνησε και όλοι έλαβαν τις θέσεις τους! Το πείσμα τους για να φτάσουν όσο πιο κοντά στην νίκη ήταν αρκετό και έντονο. Δύο όμως κατάφεραν να κερδίσουν στην σημερινή δοκιμασία και είχαν τον καλύτερο χρόνο σε ρεκόρ! Ο λόγος για τους Δημήτρη Πυργίδη με 45 βαθμούς και τον Γρηγόρη με 44 βαθμούς.