The Bachelor - highlights 10/12: Ο έξαλλος Μποτρίνι, οι παρακολουθήσεις και τα πισώπλατα μαχαίρια

Όσα είδαμε χθες στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor - highlights 10/12: Ο έξαλλος Μποτρίνι, οι παρακολουθήσεις και τα πισώπλατα μαχαίρια

Στα 10/12 highlights του The Bachelor είδαμε τα κορίτσια να παρακολουθούν το ραντεβού Νικόλ - Παναγιώτης με κιάλια, τον Μποτρίνι να γίνεται έξαλλος, αλλά και τα πισώπλατα μαχαίρια ανάμεσα σε παίκτριες.

Όλα τα highlights του The Bachelor

The Bachelor: Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα σε Βίβιαν και Ραφαέλα - "Δεν μπορούμε να..."

Επεισοδιακά ξεκίνησε το Bachelor σήμερα όσο φτάνουμε στον τελικό οι παίκτριες γίνονται ακόμα πιο ανταγωνιστικές μεταξύ τους. Έτσι η Βίβιαν και η Ραφαέλα έβγαλαν τα μαχαίρια!

Πιο συγκεκριμένα η Βίβιαν με τη Ραφαέλα έχουν μια πιο στενή σχέση την οποία όμως μάλλον την χαλάει ο Bachelor της καρδίας τους, Παναγιώτης. Έτσι η Βίβιαν, ανακοίνωσε στη Ραφαέλα πως σε περίπτωση που μια από τις δυο είναι τελικά αυτή που θα διαλέξει ο Παναγιώτης δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν την παρέα που κάνουν.

Μένει να δούμε λοιπόν ποια θα είναι η αντίδραση τους στη πορεία του παιχνιδιού. Τα πάνω κάτω στον ALPHA με το The Bachelor λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

The Bachelor: Άρχισαν να ουρλιάζουν οι παίκτριες - Δεν πίστευαν στα μάτια τους

Στο επεισόδιο The Bachelor συνέβη το έλα να δεις. Οι παίκτριες στο άκουσμα μιας φωνής άρχισαν να ουρλιάζουν και να μην πιστεύουν αυτό που βλέπουν.

Πιο συγκεκριμένα η Νικόλ βγήκε για ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη, ο οποίος την πήγε για τζετ σκι στη παραλία κάτω από τη βίλα των κοριτσιών. Όταν λοιπόν το ζευγάρι ανέβηκε στο τζετ σκι ξεκίνησαν οι φωνές της Νικόλ από την ταχύτητα.

Οι υπόλοιπες παίκτριες το άκουσαν αυτό και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αφτιά τους! Έτρεξαν ουρλιάζοντας στον κήπο και ενοχλήθηκαν που ο Παναγιώτης τους "μόστραρε" το ραντεβού του!

Μένει να δούμε αν θα του κάνουν παράπονα όταν τον συναντήσουν.

The Bachelor: Τις έστρωσε για τα καλά ο Έκτορας Μποτρίνι - Τα επικά σχόλια της Σίας

Ο Έκτορας Μποτρίνι μπήκε στη βίλα του Bachelor και "έστρωσε" στη δουλειά τα κορίτσια που όπως φάνηκε δεν ήξεραν και πολλά από μαγειρική με αποκορύφωμα την Σία και τα επικά σχόλια της.

Αφού λοιπόν τις χώρισε σε ομάδες ανέθεσε σε κάθε μια και κάποιες συνταγές, αφού διάβασαν τα υλικά και δεν ήξεραν τα μισά ο Έκτορας είπε στην Σία να σοτάρει κάποια υλικά μόνο που η Σία όχι απλά δεν ήξερε τι θα πει η λέξη αλλά την πρόφερε..."σκοράρισμα" .

Στη συνέχεια έγινε το έλα να δεις με τις παίκτριες να μην ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και τον αυστηρό Έκτορα να νευριάζει!