Τα πάνω κάτω στον ALPHA με το The Bachelor λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Νέες αλλαγές στο ριάλιτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω στον ALPHA με το The Bachelor λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Λίγο καιρό πριν βγει στον αέρα ο μεγάλος τελικός του The Bachelor, έρχονται ξανά τα πάνω κάτω στον ALPHA, με το ριάλιτι που έχει τραβήξει για τα καλά την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού. Αυτή την εβδομάδα πρόκειται να σημειωθεί μία νέα αλλαγή.

Οι αλλαγές στις ημέρες προβολής του ριάλιτι δίνουν και παίρνουν. Ενώ ξεκίνησε από τη μία μέρα μέσα στην εβδομάδα, πέρασε στις δύο και μετά στις τρεις.

Λίγο καιρό αργότερα η μία μέρα κόπηκε και στη συνέχεια ξαναπροστέθηκε. Όλα αυτά μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που παρακολουθήσαμε τρία επεισόδια. Αυτή τη βδομάδα ωστόσο αλλάζουν ξανά οι μέρες προβολής αφού αντί για τρεις φορές την εβδομάδα, θα δούμε το Bachelor να προβάλλεται μόνο δύο, δηλαδή Πέμπτη και Παρασκευή, όπως φαίνεται στο τρέιλερ. Δείτε εδώ ποια παίκτρια που του The Bachelor βιώνει τραγικές στιγμές.

The Bachelor: Δήλωση "φωτιά" από την Άννα για την νικήτρια - «Την καρδιά του Βασιλάκου θα...»

Μια δήλωση "φωτιά" για την νικήτρια έκανε η Άννα μετά την αποχώρηση της από το The Bachelor για την νικήτρια, την παίκτρια που θα κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Η 19χρονη μίλησε στην εκπομπή "Pop up" για την εμπειρία της και όταν η Φωτεινή Πετρογιάννη τη ρώτησε ποια θέλει να είναι η νικήτρια του ριάλιτι δεν δίστασε να απαντήσει.

«Θεωρώ ότι η Βίβιαν είναι μια κοπέλα στην οποία ταιριάζει ο Παναγιώτης. Είναι πολύ λογική, είναι πολύ μετρημένη, θα ταίριαζε με τον Παναγιώτη. Είναι πολύ κοντά στα γούστα του», δήλωσε.

«Εμένα μου αρέσει το μυστήριο. Αυτό είναι που με κέρδισε στον Παναγιώτη. Είναι πολύ μυστήριος άνδρας. Βλέπεις το βλέμμα του και λες “Τώρα τι σκέφτεται αυτός;”», είπε η Άννα για τον χαρακτήρα του Παναγιώτη. Βέβαια, αυτή θα είναι η νικήτρια του The Bachelor.

The Bachelor: Η ανάρτηση «βόμβα» της Άννας μετά την αποχώρηση της από το πλευρό του Βασιλάκου

Στο χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor η κοπέλα που δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τριαντάφυλλο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο ήταν η Άννα, η παίκτρια που μπήκε πριν λίγο καιρό στο παιχνίδι. Λίγο μετά την αποχώρηση της, η Άννα δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία στο instagram.

Η Άννα ήταν από τις κοπέλες που δεν πρόλαβαν να συζητηθούν πολύ και θα μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια ήρεμη παρουσία στο σπίτι ενώ ανακαλύψαμε μάλιστα την πραγματική της ηλικία και καταγωγή.

Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του πρώτου Bachelor με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει την βίλα και να επιστρέψει σπίτι της.

Έκανε φυσικά την εμφάνιση της στο instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια με την εξής λεζάντα: «Καλύτερα πράγματα με περιμένουν.»

Μπορεί να μην προκαλούσε ιδιαίτερα στο σπίτι, το πέταξε όμως τώρα το.. καρφί της!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Άννας:

Η ανάρτηση «βόμβα» της Άννας μετά την αποχώρηση της από το The bachelor

Η ανάρτηση της Άννας μετά την αποχώρηση της από το The bachelor