Ράγισε καρδιές ο Αντίνοος Αλμπάνης - «Με απασχολεί να είμαι ζωντανός»

Όσα εξομολογήθηκε μετά τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές ο Αντίνοος Αλμπάνης - «Με απασχολεί να είμαι ζωντανός»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για όλα στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη. Μεταξύ άλλων, ράγισε καρδιές, όταν μίλησε για την υγεία του.

Αυτά είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης και ράγισε καρδιές

Τι θα θέλατε να σας φέρει η νέα χρονιά;

«Επειδή ζούμε σε δύσκολους καιρούς και είμαστε όλοι πιεσμένοι, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να χρησιμοποιήσουμε ό,τι απόθεμα καλοσύνης έχουμε και να προσφέρουμε στους γύρω μας, γιατί είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε και να αρχίσουμε να κατασπαράζουμε ο ένας τον άλλον, από το άγχος, την αγωνία και τον φόβο που έχουν προκληθεί από την πανδημία.

Όσο για μένα; Αυτό που εύχομαι όχι μόνο για τον νέο χρόνο αλλά για κάθε ώρα, κάθε μέρα, κάθε μήνα μετά την περιπέτειά μου είναι να έχω υγεία. Το μόνο που με απασχολεί είναι να είμαι ζωντανός. Εγώ το “στην υγειά μας” και το λέω και το εννοώ!»

Δείτε και τη φωτογραφία με το δυνατό μήνυμα του από την περίοδο της μάχης με τον καρκίνο.

Αντίνοος Αλμπάνης: «Είναι καλό να μην...» - Ράγισε καρδιές με την εξομολόγηση του για τον καρκίνο

Καλεσμένος στην πρεμιέρα του The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για τη μάχη με τον καρκίνο που έδωσε πριν κάποιους μήνες.

«Δεν μου αρέσει να πούμε ότι τα ‘βαλα με τον καρκίνο και κέρδισα. Να πούμε ότι πήγε καλά, ότι έτυχε και πήγε καλά… Είναι σπουδαίο να μάχεσαι, είναι σπουδαίο να μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι κάτι όμορφο και δεν είναι δεδομένο… Είναι καλό να μην παραιτούμαστε. Ο λόγος που εξαρχής είπα ότι θα πω πέντε πράγματα γι’ αυτό γιατί μας βλέπουμε πολλές φορές τηλεόραση και νομίζουν ότι είμαστε μια άλλη ράτσα… Εμείς είμαστε κανονικότατοι άνθρωποι και πολλές φορές πιο κανονικοί από τους κανονικούς.

Για μένα το σημαντικό είναι ότι είμαι σε μία μικρή, σχετικά ηλικία, και με αυτή την έννοια το να μπορώ εγώ ας πούμε να δώσω δύναμη σε έναν άνθρωπο που είναι πιο μεγάλος, γιατί εκεί είναι που με πονάει εμένα, εκεί είναι που τσακίζει το μέσα. Ήταν σοκαριστικό ότι από τα μηνύματα που έπαιρνα, που λες ρε παιδάκι μου σε τι εποχές ζούμε, να είναι η μάστιγα αυτό…

Δηλαδή ο κόσμος έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ, σε τόσο πολύ μεγάλο βαθμό και σε πιάνει στενοχώρια και λες γιατί έχουμε καταντήσει εκεί, γιατί έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο που να μην υπάρχει οικογένεια που να μην έχει ένα κρούσμα;

Πριν λίγο καιρό, ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την υγεία του. Δείτε εδώ τα συγκινητικά του λόγια.

Σε σχέση με τους φίλους σου δεν μπορώ να σου πω ούτε ότι έφυγαν φίλοι, ούτε ότι ήρθανε. Με πλησίασαν άνθρωποι με πολύ καλή διάθεση για να μάθουν και καλό είναι να ρωτάει ο κόσμος να μαθαίνει… Αλλά ξέρω ποια ποιους άνθρωπος θέλω δίπλα μου και γιατί τους θέλω και τους έχω επιλέξει με συγκεκριμένα κριτήρια. Εύκολη υπόθεση δεν είναι καμία αρρώστια ξέρουμε πολύ καλά πώς είναι η κατάσταση στα ελληνικά νοσοκομεία.

Σίγουρα όταν έχεις χρήματα και μία ιδιωτική ασφάλεια όλα γίνονται πιο εύκολα αλλά όταν το περνάς το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι αν η κουρτίνα, ας πούμε, που έχεις απέναντί σου είναι καθαρή ή όχι. Νομίζω ότι πρέπει να επιμένουμε να υποστηρίζουμε, ότι οφείλει η Ελλάδα να έχει εθνικό σύστημα υγείας, γιατί θα μείνει πολύς κόσμος στο δρόμο χωρίς βοήθεια και είναι άσχημο αυτό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.