Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Καρφιά" Αντωνοπούλου για Παπαδάκη - «Στην αρχή έλεγαν “έλα με το μοντέλο, καλή είναι για..."»

Μίλησε ανοιχτά και έκανε αποκαλύψεις

News 11.12.2020 09:00
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στον Μιχάλη Πλεμμένο με την κάμερα του Happy Day μίλησε η Μπάγια Αντωνοπούλου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Γιώργο Παπαδάκη, τονίζοντας πως δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί ξανά μαζί του, ωστόσο, αποκαλύπτοντας τι συνέβαινε στα πρώτα χρόνια που είχε πάει στην εκπομπή.

Τα "καρφιά" της Μπάγιας Αντωνοπούλου για τον Γιώργο Παπαδάκη

«Είμαι προληπτική, δεν περνάω κάτω από σκάλες και όλα αυτά τα κλισέ. Πήγα στον Γιώργο Παπαδάκη και του ζήτησα να κάνω πρακτική. Μου είπε “κομμένα όλα, από μοντέλο θα γίνεις δημοσιογράφος”. Τον πρώτο χρόνο πήγαινα καφέδες στην εκπομπή του Παπαδάκη. Στην αρχή έλεγαν για μένα “έλα τώρα με το μοντέλο, καλή είναι για γλάστρα”. Δεν θα επέστρεφα στο “Καλημέρα Ελλάδα” για προσωπικούς λόγους.

Τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον ευχαριστώ, αλλά δεν θα γύριζα. Έχουμε μιλήσει, έχουμε συναντηθεί… Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά επαγγελματικά δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε», είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Μπάγια Αντωνοπούλου Γιώργος Παπαδάκης

Να σημειώσουμε πως η Μπάγια Αντωνοπούλου, χώρισε από το σύντροφό της. Δείτε εδώ το λόγο, ο οποίος έγινε γνωστός.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Αποκάλυψε για τη ρήξη στη σχέση της με τον Γιώργο Παπαδάκη - «Δόθηκε παραπάνω...»

Για τη ρήξη που είχε στη σχέση της με τον Γιώργο Παπαδάκη, έκανε αποκαλύψεις η Μπάγια Αντωνοπούλου, σχεδόν δυο χρόνια μετά την αποχώρηση της από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μπορεί φέτος να συμπαρουσιάζει την Κοινωνία Ώρα Mega, στο πλευρό του Νίκου Φιλιππίδη, έχοντας έτσι επιστρέψει στην ενημέρωση, ωστόσο κάποια πράγματα δεν θα τα έκανε ξανά.

«Το Survivor Πανόραμα» δεν είναι κάτι που θα έκανα ξανά, γιατί δεν με εκφράζει. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μετάνιωσα που πήρα αυτή την απόφαση. Είδα, όμως ότι δεν ταιριάζει με μένα, στην προσωπικότητά μου. Η ενημέρωση είναι ο δρόμος που θα ήθελα να πορευτώ και γι’ αυτό παλεύω καθημερινά να εξελίσσομαι».

Τελικά, υπήρξε ρήξη στις σχέσεις της με τον Γιώργο Παπαδάκη; «Κρατάω από κάθε μου συνεργασία μόνο τις καλές στιγμές και όσα θετικά αποκόμισα τα κάνω όπλα στη φαρέτρα μου για τα επόμενα βήματά μου. Έτσι έπραξα και εκεί. Σέβομαι κάθε συνεργάτη μου, γιατί αυτές είναι οι αρχές που έχω πάρει από την οικογένειά μου. Οι γονείς μου από μικρή μου έμαθαν να λειτουργώ έτσι. Θεωρώ, όμως, πως δόθηκε παραπάνω έκταση σε αυτό το θέμα από τη βαρύτητα που πραγματικά είχε. Όλες οι συνεργασίες κάποια στιγμή τελειώνουν», λέει η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως, μετά την Μπάγια Αντωνοπούλου, ο Γιώργος Παπαδάκης είχε ακόμη μια αποχώρηση από την εκπομπή του. Μάλιστα, το ανακοίνωσε ο ίδιος, πως αποχωρίζεται από το πλευρό του ένα αγαπημένο πρόσωπο του «Καλημέρα Ελλάδα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανακοίνωση "βόμβα" Παπαδάκη για τον κορωνοϊό - «Θα είμαι από τους πρώτους που...»

Άσχημα νέα για τον πολυαγαπημένο Γιώργο Παπαδάκη - Τι συνέβη

Share