Ο Τανιμανίδης απαγόρευσε στον πατέρα του να βγει στον αέρα του Happy Day - Τι συνέβη

Όλο το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Τανιμανίδης απαγόρευσε στον πατέρα του να βγει στον αέρα του Happy Day - Τι συνέβη

Το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της με χαμόγελα και φυσικά με την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα. Μάλιστα, ο πατέρας του Σάκη σκόπευε να το ανακοινώσει ο ίδιος στο Happy Day χωρίς όμως ο Τανιμανίδης να του το επιτρέπει.

Το αγαπημένο ζευγάρι ανακοίνωσε χθες μέσω instagram πως πολύ σύντομα θα γίνουν 4 ενώ πριν λίγο αποκαλύφθηκαν και το φύλο των διδύμων.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της ότι γνώριζαν εδώ και 1μιση μήνα τα ευχάριστα νέα και πως είχαν έρθει σε επαφή με τον Στέφανο Τανιμανίδη, τον πατέρα του Σάκη.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «Θα ξεκινήσουμε με ευχάριστα νέα. Σίγουρα μάθατε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα γίνουν γονείς. Η Χριστίνα κυοφορεί διδυμάκια και κάτι που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι αυτή η εκπομπή την είχε την πληροφορία και την είχε ενάμιση μήνα πριν. Αυτές είναι ευχάριστες ειδήσεις και το ίδιο το ζευγάρι αποφασίζει πότε θα τις επικοινωνήσει.

Εμείς χαιρόμαστε ότι αυτή η πληροφορία επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Σύντομα θα είναι τέσσερις. Έχουμε κάνει ρεπορτάζ. Να πω ότι ήταν να είχαμε και τον μπαμπά του Σάκη, που από ότι μου είπατε μου έχει και αδυναμία. Τον κύριο Στέφανο θα τον πάρω μετά τηλέφωνο να γνωριστούμε αλλά ο Σάκης δεν τον άφησε γιατί του είπε “μπαμπά το παράκανες, μιλάς εδώ, μιλάς εκεί”. Αλλά δεν πειράζει, σημασία έχει η ευχάριστη είδηση».

happy day τανιμανίδης

Τα πρώτα λόγια του πατέρα του Τανιμανίδη για την εγκυμοσύνη - «Εγώ έμαθα την είδηση από...»

Μερικά λεπτά πριν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έκαναν γνωστά τα ευχάριστα νέα! Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού περιμένει δίδυμα. Ο πατέρας του Σάκη μίλησε στη κάμερα του Ευτυχείτε για το ευχάριστο γεγονός.

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε τις ευχές της τόσο στο ζευγάρι όσο και στον πατέρα του Σάκη και είπε χαρακτηριστικά: «Με το καλό το μωράκι σας, έχω τον κύριο Στέφανο στη γραμμή, τον πατέρα του Σάκη Τανιμανίδη. Με το καλό κύριε Στέφανε». Δείτε εδώ πως ανακοίνωσε το ζευγάρι την εγκυμοσύνη!

Ο πατέρας του δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του και δήλωσε:

«Εγώ έκανα μόνο την προσευχή μου. Ο άλλος μου ο γιος είναι γυναικολόγος ο Παναγιώτης, ο οποίος ήξερε για την εγκυμοσύνη και δεν μου είπε τίποτα. Εγώ έμαθα την είδηση από τα παιδιά. Είμαστε πολύ συγκινημένοι, η Χριστίνα είναι μερικών εβδομάδων έγκυος δεν ξέρω ακριβώς».

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα