Επιστέφουν στην τηλεόραση οι Ράδιο Αρβύλα - Το πρώτο τρέιλερ

Πότε θα προβάλλεται η εκπομπή;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιστέφουν στην τηλεόραση οι Ράδιο Αρβύλα - Το πρώτο τρέιλερ

Ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν επίσημα στην τηλεόραση και μάλιστα στη συχνότητα του OPEN. Πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής στο οποίο ανακοινώνεται κάθε ποτέ θα προβάλλεται στη τηλεόραση.

Η αγαπημένη σατιρική εκπομπή θα είναι καθημερινή και θα προβάλλεται στις 20:00 ενώ σούσουρο προκάλεσε στο διαδίκτυο η ανακοίνωση του Κανάκη.

Ο Αντώνης Κανάκης ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube στο οποίο ο ίδιος έκανε γνωστή την είδηση για την επιστροφή τους στη τηλεόραση παρουσιάζοντας παράλληλα και το τρέιλερ.

Είπε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε ειλικρινά να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί όλο αυτό το χρονικό διάστημα που δεν είμαστε στον τηλεοπτικό αέρα μας έχετε βομβαρδίσει με τα μηνύματά σας και μας ζητάτε συνεχώς να επιστρέψουμε στην τηλεόραση.

Έχει ήδη ανακοινωθεί, αλλά σας το ανακοινώνουμε και από εδώ ότι έχουμε πάρε την απόφαση να επιστρέψουμε τηλεοπτικά και με το Ράδιο Αρβύλα και με το Βινύλιο και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον Ιανουάριο».

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν και «δίκασαν» τον Σφακιανάκη με την σάτιρα τους

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν ξανά στις οθόνες μας αλλά αυτή φορά στου υπολογιστή και όχι στης τηλεόρασης. Την Δευτέρα δημοσίευσαν στο κανάλι τους στο Youtube το πρώτο τους βίντεο το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το να σατιρίζουν σκληρά τον Νότη Σφακιανάκη και την σύλληψη του.

Ο Αντώνης Κανάκης υποδύθηκε φυσικά τον δημοσιογράφο που έπαιρνε συνέντευξη από τον Νότη Σφακιανάκη, τον οποίο παρίστανε ο Γιάννης Σερβετάς.

Φυσικά το βίντεο διέθετε μια αρκετή δόση καυστικού χιούμορ και σκληρής σάτιρας προς τον τραγουδιστή και προς όλα αυτά που έχει δηλώσει μέχρι στιγμής.

Το βίντεο απέσπασε από τα πρώτα λεπτά αμέτρητα σχόλια και αντιδράσεις και αμέσως έφτασε στη κορυφή των τάσεων.

Δείτε παρακάτω το βίντεο των Ράδιο Αρβύρα που σατιρίζουν τον Νότη Σφακιανάκη ο οποίος μάλιστα πριν λίγες μέρες ξέσπασε στο instagram.