Σχεδόν αγνώριστη η Ελένη Φουρέιρα - Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της

Δεν την περίμενε κανείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σχεδόν αγνώριστη η Ελένη Φουρέιρα - Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της

Σχεδόν αγνώριστη εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα στα Mad Video Music Awarsd 2020, καθώς τόλμησε να κάνει μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της η οποία ήδη έχει συζητηθεί πριν κάνει προβληθεί το show στην τηλεόραση.

Η τραγουδίστρια για ακόμη μια φορά απέδειξε πως δεν αποκαλείται αδίκως από πολλούς «Βασίλισσα της Ευρώπης». Κατάφερε να κερδίσει δυο βραβεία και να αποθεώθει. Συγκεκριμένα, κέρδισε το Best female modern και το Best Duet με τον Claydee.

Μπορεί ακόμη να μην έχουμε δει κάποιο απόσπασμα, ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα μας έδωσε μια μικρή γεύση με το τι πρόκειται να δούμε πάνω στη σκηνή.

Η τραγουδίστρια για ακόμη μια φορά έκανε να τραβήξει προς το μέρος της πολλά σχόλια, καθώς αποχωρίστηκε για λίγο τα μακριά και τέλεια μαλλιά της, κάνοντας τα καρέ. Δείτε ωστόσο φωτογραφίες από τα Mad.

Ελένη Φουρέιρα Mad Video Music Awards

Θέμα συζήτησης παντού η Ελένη Φουρέιρα - Η αλλαγή στα μαλλιά της και η ανακοίνωση

Θέμα συζήτησης τόσο στις εκπομπές όσο και στο διαδίκτυο έγινε για ακόμη μια φορά η Ελένη Φουρέιρα, με αφορμή την εμφάνιση της στα Mad Video Music Award και την ανακοίνωση που έγινε από την διοργάνωση για την τραγουδίστρια.

Η Φουρέιρα για ακόμη μια φορά αναστάτωσε με την εμφάνιση της πάνω στην σκηνή, ενώ πρόκειται να αναστατώσει και τους τηλεθεατές, όταν το show προβληθεί στην τηλεόραση.

Για ακόμη μια φορά η Ελένη Φουρέιρα τράβηξε όλα τα σχόλια, όχι μόνο για τις χορευτικές της ικανότητες και το κορμί της, αλλά και για την εμφάνιση της. Όπως έδειξαν στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου», αλλά και είδαμε από το προφίλ των Mad στο Instagram, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην σκηνή με ένα κοντό καρέ με αφέλειες μαλλί.

Μάλιστα και στην πρόβα αλλά και στην χθεσινή εγγραφή δεν μπήκε από την μπροστινή είσοδο του Έναστρον αλλά από την πίσω για να μην την δουν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι.

Η ανακοίνωση για την Ελένη Φουρέιρα

Πριν από λίγες ώρες στο Instagram των Mad ανακοινώθηκε πως η Ελένη Φουρέιρα κέρδισε ένα βραβείο. Αυτό για το «Best Duet» με τον Claydee. Δείτε ωστόσο εδώ την περσινή εμφάνιση της τραγουδίστριας που είχε ανάψει "φωτιές".

Ελένη Φουρέιρα Mad Video Music Awards