Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από εχθές το βράδυ

Όπως δεν έχουμε ξαναδεί την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1! Τραβήχτηκε μέσα από το σπίτι της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από εχθές το βράδυ

Lockdown έχουμε κι όπως είναι φυσικό είμαστε όλοι από το σπίτι στην δουλειά κι από την δουλειά στο σπίτι! Έτσι και η Φαίη Σκορδά, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, που πλέον έχει αρκετό χρόνο στην διάθεσή της για να το αφιερώνει στους γιους της, στον σύντροφό της αλλά και στο διαδίκτυο!

Η Φαίη Σκορδά αυτή την περίοδο είναι πιο ενεργός χρήστης από ποτέ στον κόσμο του instagram και το βράδυ της Πέμπτης δημοσίευσε stories στο προφίλ της στα οποία φαίνεται να διαφημίζει μια κρέμα. Αυτό που παρατηρήσαμε όμως εμείς είναι πως είναι άβαφη κι από πίσω έχει φόντο το συγκλονιστικό τζάκι του σπιτιού της!

Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά από το σπίτι της

Φαίη Σκορδά σπίτι άβαφη


Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά

Να σημειώσουμε εδώ πως το πρωί της Παρασκευής τα στοιχεία που κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB όσον αφορά την τηλεθέαση της Πέμπτης ήταν πολύ ενθαρρυντικά για το Πρωινό αφού η Σκορδά τερμάτισε πρώτη στην πρωινή ζώνη με ελάχιστη διαφορά από την Φωλιά των Κου Κου.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα στοιχεία:

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 13,7
  • ΣΚΑΪ: Ξενοδοχείο για σκύλους 6,3
  • Mega: Πάμε Δανάη 5,6
  • ALPHA: Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινκγ 9,3
  • Open: Ευτυχείτε 10,8
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 13,6

Εφιαλτικό Σαββατοκύριακο για την Φαίη Σκορδά - Τι συνέβη

Ένα εφιαλτικό Σαββατοκύριακο πέρασε η Φαίη Σκορδά, λόγω της απάτης που στήθηκε εις βάρος της στο διαδίκτυο. Αυτές τις ημέρες που ήταν ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις, ήταν συνέχεια στο τηλέφωνο για να κατεβάσουν την διαφήμιση που θέλει την παρουσιάστρια να "αποκαλύπτει το μυστικό της για απώλεια βάρους".

Μπορεί την περασμένη Παρασκευή να μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή της για το ζήτημα, ωστόσο ακόμη δέχεται μηνύματα από followers της για το αν αληθεύει ή όχι το εν λόγω δημοσίευμα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, χθες Κυριακή, δημοσίευσε ένα μήνυμα που δέχτηκε με σκοπό να μην την πατήσουν οι διαδικτυακές της φίλες μέχρι να λυθεί το ζήτημα και να κατέβει η διαφήμιση αυτή.

Φαίη Σκορδά απάτη