Η φωτογραφία της Δήμητρας Αλεξανδράκη που πηρε 35.000 σχόλια στο instagram

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Δήμητρας Αλεξανδράκη που πηρε 35.000 σχόλια στο instagram

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της ελληνικής showbiz. Διατηρεί άψογες αναλογίες και κάθε ανάρτηση της παίρνει "φωτιά". Όπως η παρακάτω φωτογραφία που συγκέντρωσε στο Instagram 35.000 σχόλια.

Η ίδια είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Είτε αφορούν τα επαγγελματικά της, είτε την προσωπική της ζωή.

Πρόσφατα ωστόσο μια ανάρτηση της μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η Δημήτρης Αλεξάνδρα πόζαρε για χάρη ενός giveaway μόνο με το καλσόν της και μοίρασε "εγκεφαλικά" στον ανδρικό πληθυσμό. Δείτε ωστόσο και την συγκλονιστική εμφάνιση της στα Mad Video Music Awards.

Δήμητρα Αλεξανδράκη Instagram

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δέχτηκε παρενόχληση αλλά όχι από άντρα!

Στη κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε το πρωί της Τρίτης η Δήμητρα Αλεξανδράκη και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί παρενόχληση αλλά όχι από άνδρα! Ακόμα αποκάλυψε για την συμμετοχή της στο My Style Rocks, κάτι που μάλλον μετανιώνει!

Φυσικά η συζήτηση πήγε και στη φίλη της Ιωάννα Τούνη, που τελευταία δέχεται από παντού "πυρά" και θέλησε να την υποστηρίξει δημόσια.

«Στεναχωρήθηκα γιατί βλέπω να χτυπάνε και να κάνουν πόλεμο σε έναν άνθρωπο επί μονίμου βάσεως και χωρίς λόγο, χωρίς να έχει πειράξει κανέναν. Η Ιωάννα Τούνη με έχει στηρίξει πολύ και ήθελα να την υπερασπιστώ. Πήρα την άδειά της και βγήκα και μίλησα.

Το GNTM είναι τηλεόραση, δεν είναι καθαρό μόντελινγκ. Στο My Style Rocks ήταν τραυματική εμπειρία, η χειρότερη συνεργασία που έχω κάνει. Η Ραμόνα Βλαντή πάντα ρίχνει βέλη, αλλά ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Σκαρφαλώνει σε πλάτες άλλων για να έχει δημοσιότητα. Δείτε ακόμα, το ξέσπασμα της στον αέρα του Ευτυχείτε.

Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα, όχι από άντρα. Το απέτρεψα με όμορφο τρόπο», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.