GNTM 3: Η ξεκάθαρη απάντηση από Δημοσθένη - Ρασέλ! Είναι μαζί ή όχι;

Το αποκαλύπτουν στη Φωλιά των Κου Κου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Η ξεκάθαρη απάντηση από Δημοσθένη - Ρασέλ! Είναι μαζί ή όχι;

Στον καναπέ της Φωλιάς των Κου Κου έκατσαν ο Δημοσθένης και η Ρασέλ από το GNTM 3 το πρωί της Παρασκευής και έδωσαν μια ξεκάθαρη απάντηση στον Κρατερό και στην Κατερίνα αν είναι πράγματι ζευγάρι ή όχι.

Οι φήμες δεν έχουν σταματήσει να πληθαίνουν για τα δυο παιδιά που τους θέλουν να είναι ζευγάρι και συγκατοικούν χωρίς οι ίδιοι μέχρι στιγμής να έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι.

Έτσι, βρέθηκαν σήμερα καλεσμένοι στους Κου Κου και δεν παρέλειψαν να ρωτήσουν τι τελικά ισχύει από όλα όσα ακούγονται.

Η Ρασέλ ήταν η πρώτη που απάντησε και είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε φίλοι. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι κι εγώ δηλώνω ελεύθερη και ωραία. Αυτή τη στιγμή δεν μας ενδιαφέρουν αυτά, εμένα προσωπικά με ενδιαφέρουν τα επαγγελματικά. Άμα έρθει και όταν έρθει ο έρωτας, το ξανασυζητάμε. Προς το παρόν η ψυχολογία μου θέλει να χορέψει και να τραγουδήσει μόνο».

Από την άλλη, ο Δημοσθένης τόνισε: «Εγώ δηλώνω ελεύθερος. Τώρα το “ωραίος” το ξέρουν οι υπόλοιποι να το πουν».

Μη πιστεύοντας απόλυτα τις αποκαλύψεις τους, η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε τον Κρατερό: «Πιστεύεις ότι μας δουλεύουν ή είναι κανονικές οι απαντήσεις» με τον ίδιο να απαντά: «Εγώ πιστεύω, επειδή είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, ότι είναι κανονικές οι απαντήσεις».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

GNTM 3: Η γυμνή φωτογραφία Ρασέλ - Δημοσθένη που «κατέβηκε» αμέσως από το διαδίκτυο

Εδώ και μερικές έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την Ρασέλ και τον Δημοσθένη να είναι ζευγάρι λίγο μετά την αποχώρηση τους από το GNTM 3. Τις φήμες, ωστόσο, αυτές φαίνεται να τις επιβεβαίωσε το ζευγάρι με μια κοινή τους γυμνή φωτογραφία που «κατέβηκε» αμέσως από το διαδίκτυο.

Τα δυο επίδοξα μοντέλα έχουν επιβεβαιώσει ότι πλέον ζουν και κοιμούνται κάτω από την ίδια στέγη και μάλιστα πριν μερικές μέρες ηχογράφησαν το πρώτο τους κοινό τραγούδι με τίτλο «Παραμύθια».

Ο κακός χαμός όμως έχει γίνει μετά την γυμνή φωτογραφία που ανέβασαν καταλάθος στο instagram και ενώ την κατέβασαν σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, αρκετοί χρήστες κατάφεραν να την αποθηκεύσουν και να την διαδώσουν παντού.

Δείτε παρακάτω τη γυμνή φωτογραφία Ρασέλ - Δημοσθένη

γυμνή φωτογραφία Ρασέλ - Δημοσθένη