Όνομα "σεισμός" μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες; Αποκαλύφθηκε στον αέρα του ΑΝΤ1

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όνομα

Οι Άγριες Μέλισσες, έχουν γίνει αγαπημένη συνήθεια της τηλεόρασης, στην οποία έχουν δει να πρωταγωνιστούν σπουδαία ονόματα της υποκριτικής. Ωστόσο, όπως φαίνεται υπάρχει περίπτωση να μπει στη σειρά ακόμη ένα όνομα "σεισμός" και η αποκάλυψη έγινε στον αέρα του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τον Τάσο Ιορδανίδη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία τον ρώτησε αν θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Θα δούμε», είπε ο ηθοποιός προσθέτωντας: «Νομίζω ότι έχουν τόσο καλό καστ οι Άγριες Μέλισσες που εγώ περισσεύω».

Έκπληκτη η Φαίη Σκορδά δεν σταμάτησε μέχρι να πάρει μια πιο συγκεκριμένη απάντηση. «Θα δούμε. Υπάρχουν διάφορες συζητήσεις, θα δούμε», της είπε. Δείτε ωστόσο το σημερινό επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση.

"Βόμβα": Οι Άγριες Μέλισσες τελικά συνεχίζονται αλλά όχι στον ΑΝΤ1

Ευχάριστη έκπληξη για τους χιλιάδες φανατικούς τηλεθεατές των «Άγριων μελισσών», που θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να μάθουν πολύ περισσότερα για τους ήρωες της αγαπημένης τους σειράς. Οι δημιουργοί της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 Μελίνα Τοαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης αποφάσισαν να απο­καλύψουν όσα είχαν συμβεί στους κατοίκους του Διαφανίου πριν από την τηλεοπτική τους εμφάνιση. Με τη ζωηρή τους φαντασία, λοιπόν, εξέλιξαν την ιστορία των ηρώων... πηγαίνοντας προς τα πίσω χρονικά.

Έτσι, όπως αναφέρει το Τηλέραμα, μέσα από τις σελίδες βιβλίου που θα κυκλοφορήσει με την υπο­γραφή της Μελίνας Τσαμπάνη, οι αναγνώστες θα μάθουν όσα συνέβησαν στο τηλεοπτικό χωριό τα περασμένα χρόνια. Η ιστορία ξεκινά με τη γέννηση της Ελένης, της πρωτότοκης κόρης του Γιώργου και της Βαλεντίνης Σταμίρη, και συνεχίζει στα επόμενα χρόνια, με ορισμένα γεγονότα από αυτά να τα έχουμε δει στη σειρά.

Και αφού μιλήσαμε για το Διαφάνι δείτε πώς θα ήταν σε περίοδο.. καραντίνας! Το βίντεο που ανέβασαν ηθοποιοί της σειράς!