Έκτακτη ανακοίνωση από το OPENtv για το J2US

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έκτακτη ανακοίνωση από το OPENtv για το J2US

Αρκετές αλλαγές αναμένονται να γίνουν στο ερχόμενο live του Σαββάτου αναφορικά με το J2US σύμφωνα με ανακοινώσεις του OPENtv και της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε on air πως στο live του Σαββάτου θα γίνει κάτι τελείως ανατρεπτικό.

Το μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη πρόκειται να προβληθεί.. σε όλη την Ευρώπη μιας και αναμένεται να δούμε βραδιά Eurovision!

Με άλλα λόγια, τα εναπομείναντα ζευγάρια θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν επιτυχίες της Eurovision που ακούγονται μέχρι και σήμερα.

Το oikotimes.co.uk είναι ένα από τα πιο γνωστά site που ασχολείται με τη Eurovision και για αυτό πρόκειται να μεταδώσει live το επεισόδιο του J2US.

Μάλιστα, θα έχει και δημοσκόπηση από τους fans με σκοπό να αναδείξουν το καλύτερο ζευγάρι. Η ψηφοφορία στη σελίδα θα γίνει μόνο από τους φανς του εξωτερικού και το αποτέλεσμα δεν θα κρίνει ούτε θα επηρεάσει την αποχώρηση.

Ο εκπρόσωπος του oikotimes.co.uk Φώτης Κωνσταντόπουλος μίλησε στη κάμερα του Ευτυχείτε και είπε χαρακτηριστικά: «Από τις 9 του βράδυ του Σαββάτου θα έχουμε ζωντανή μετάδοση και μια live δημοσκόπηση. Εκεί θα μπορούν οι φανς να μπουν και να ψηφίσουν μέχρι και τρία αγαπημένα ζευγάρια». Μιας και αναφέραμε την Eurovision, δείτε τι αποκάλυψε για τον διαγωνισμό η Καλομοίρα!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

J2US: Αλλαγές στα live μέχρι το μεγάλο τελικό - Μεταφέρεται η ημερομηνία

Το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται έγιναν γνωστές οι αλλαγές που θα συμβούν στο J2US καθώς αλλάζει η ημερομηνία του τελικού.

Πιο συγκεκριμένα ο Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε πως ο τελικός θα προβληθεί στις 26 Δεκεμβρίου και για να γίνουν οι αποχωρήσεις ώστε να καταλήξουν στο φινάλε πρέπει να γίνουν συνεχόμενα live στις 12, 17, 19, 25 και 26 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα θα υπάρξουν και guest εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα και της Καίτης Γαρμπή κάτι που προσμένει το κοινό μιας και η χθεσινή 5/12 εμφάνιση του Βασίλη Καρρά έκανε πανικό!