Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Όλη η αλήθεια για την Γερμανού - «Όταν το νιώθεις αυτό αποχωρείς»

Μίλησε ανοιχτά για τις σχέσεις τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Όλη η αλήθεια για την Γερμανού - «Όταν το νιώθεις αυτό αποχωρείς»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου όσον αφορά την απόφαση της να αποχωρήσει από την εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού.

Αυτό αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την Γερμανού

«Ήταν δική μου επιλογή ξεκάθαρα να μην συνεχίσω στο “Καλύτερα δε γίνεται” γιατί ένιωσα ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος. Είναι πολύ σωστό όταν νιώθεις αυτό το πράγμα να αποχωρείς. Δεν τσακώθηκα με κανέναν, μιλάω με όλα τα παιδιά. Ήταν δική μου επιλογή.

Ήρθαν κάποιες προτάσεις που εμένα δεν με κάλυπταν, οπότε είπα “γιατί να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να είμαι μπροστά στην κάμερα; Δεν θέλω”. Θα ήθελα να κάνω κάτι που θα ταιριάζει σε μένα. Στο “Καλύτερα δε γίνεται” ήταν κάτι που μου ταίριαζε και μου άρεσε. Εγώ είμαι γενικότερα της ομάδας, δεν είναι αυτοσκοπός μου να πάρω μια κεντρική θέση. Αν είναι κάτι το οποίο μου ταιριάζει, αυτό θα ήθελα να κάνω», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Τι δήλωσε ωστόσο για την επιστροφή της στο Survivor;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκαλύπτει αν της ευχήθηκε για το J2US η Γερμανού " Το μόνο που..."

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου στο Έλα χαμογέλα λίγο πριν την είσοδο της στο J2US στο αποψινό live! Εκεί αποκάλυψε αν μίλησε με την Ναταλία Γερμανού.

Eκεί η Σίσσυ αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού στη φωτογραφία της Ευρυδίκης που την ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Τότε η Ευρυδίκη πήρε τον λόγο και είπε:

«Με την Ναταλία δεν μιλήσαμε, μόνο αυτό το μήνυμα στο Instagram που έλεγε καλή επιτυχία κούκλα» Όσα θα δούμε στο αποψινό live!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Το τρυφερό στιγμιότυπο στον αέρα του Opentv

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και με το που μπήκε στο πλατό, μοιράστηκε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της σύντροφο, Κωνσταντίνο Βασάλο, στον αέρα του Opentv.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανήγγειλε την είσοδό της και έστειλε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να την υποδεχθεί, ενώ όταν της άνοιξε την πόρτα εκείνη σχολίασε πως την υποδέχεται έτσι απλά.

Τότε ο παρουσιαστής της έδωσε ένα φιλί και η Σίσσυ Χρηστίδου έφερε πάνω κάτω το πλατό προκειμένου να κάτσει ο ένας δίπλας στον άλλον, και φυσικά το κατάφερε.