Survivor 2021: Στη φόρα όλα τα ονόματα που δέχθηκαν πρόταση για να συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης

Δείτε εδώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 2021: Στη φόρα όλα τα ονόματα που δέχθηκαν πρόταση για να συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης

Ο νέος κύκλος του Survivor αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό και έχει δημιουργηθεί το απόλυτο σούσουρο αναφορικά με τα ποια ονόματα δέχθηκαν πρόταση για να συμμετάσχουν.

Το πρωί της Παρασκευής το Πρωινό έβγαλε στη φόρα όλους τους διάσημους που προσέγγισε η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης με πολλούς από αυτούς να αναγκάζονται να αρνούνται λόγω του κορωνοϊού.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι έγινε πρόταση στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία αρνήθηκε σε αντόθεση με την Ασημίνα Ιγγλέζου που βρίσκεται σε συζητήσεις.

Επίσης, η Θωμαή Απέργη δέχτηκε πρόταση και απάντησε θετικά, ενώ η Ιωάννα Τούνη παραμένει ακόμα ανένδοτη το ίδιο και αυτός ο ηθοποιός.

Τέλος, έγινε αναφορά στο όνομα της Έλενας Γαλύφα με την ίδια όμως τελικά να το διαψεύδει στον αέρα του Πρωινού επισημαίνοντας ότι αυτή που δέχτηκε πρόταση ήταν η αδερφή της Άντζυ η οποία όμως αρνήθηκε λόγω ενός τραυματισμού της.

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα όλα τα ονόματα που δέχθηκαν πρόταση για το Survivor 2021

"Βόμβα" από Ατζούν - Θα εμβολιάζει τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει εξασφαλίσει τις δόσεις του εμβολίου ενάντιας στον κορωνοϊό, προκειμένου να το κάνουν οι παίκτες και η παραγωγή του Survivor, μόλις φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος παραγωγός έχει εξασφαλίσει 350 εμβόλια όπου θα κάνουν όλοι μόλις φτάσουν στο σημείο των γυρισμάτων, ενώ θα μείνουν και 15 μέρες καραντίνα.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή, η εξασφάλιση των εμβολίων έχει γίνει σε συνεργασία με την κυβέρνηση του Αγίου Δομινίκου, όπου εκεί ο Τούρκος έχει ισχυρή δύναμη. Δείτε ωστόσο γιατί βρέθηκε εκτάκτως στην Αθήνα ο Ατζούν Ιλιτζαλί.