Νίκος Μουτσινάς: Η ατάκα "φωτιά" για τον Alpha και το Bachelor - "Μας τίμησαν..."

Τι δήλωσε μετά την κίνηση του σταθμού;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Η ατάκα

Τις τελευταίες μέρες ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει αφήσει ασχολίαστο το γεγονός πως το κανάλι του Alpha είχε απαγορεύσει στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι να σχολιάζει το The Bachelor.

Μετά το σούσουρο που δημιουργήθηκε τελικά ο Alpha πήρε πίσω την απαγόρευση και επέτρεψε στον παρουσιαστή να σχολιάζει αποσπάσματα. Έτσι στην εκπομπή της Παρασκευής που παίχτηκαν πλάνα από το ριάλιτι ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε μια ατάκα "φωτιά"

«Έλα παιδιά δεν μπορώ να σας καταλάβω, ούτε εισαγωγή θέλω, εχθές είχε Bachelor. Εγώ μπορώ πια ελεύθερος να μιλήσω για αυτό το απίθανο ριάλιτι σχέσεων, που τόσο αγαπώ και που βλέποντας το γίνομαι ολοένα και καλύτερος. Να πούμε και μια καλή κουβέντα μας αφήσανε οι άνθρωποι να μιλάμε για τον Παναγιώτη μας τίμησαν. Να πούμε κανένα καλό λόγο μην το πάρουν πάλι πίσω. Λοιπόν υπέροχο το χθεσινό επεισόδιο πάλι γιατί κάθε φορά είναι υπέροχο…», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς. Ωστόσο δείτε την απάντηση του για τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά την ανάρτηση του για την αστυνομία.

Σούσουρο ALPHA - ΣΚΑΙ: Έστειλαν απαγόρευση στο Νίκο Μουτσινά! Τι γράφει;

Ένα κανονικό τηλεοπτικό σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στον ALPHA και τον ΣΚΑΪ. Ο ALPHA, έστειλε απαγόρευση στον Νίκο Μουτσινά για την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, η οποία αφορά το The Bachelor.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής καθημερινά σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο όλα τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Κάποια στιγμή ενώ έκανε το stand up, είδε μία φωτογραφία της Ματίνας Νικολάου και του συντρόφου της που στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο - δείτε εδώ. Τότε ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε: «Θέματα δεν έχουμε και παίζουμε τα δικά μας; Φοβάμαι μήπως δω κανένα δικό μου στόρι αύριο».

Εκείνη τη στιγμή οι συνεργάτες του, τον ενημέρωσαν πως ο ALPHA απαγόρευσε στην εκπομπή να προβάλλει αποσπάσματα από το The Bachelor.

Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς με την on air ανακοίνωση που του έγινε, δήλωσε: «Εργένη γιατί δεν παίζω; Απαγόρευση; Από τον ίδιο; Τον ρυθμίσανε και είπε “δεν θέλω να με παίζεται;”. Ποιος; Από το κανάλι; Γιατί να μην το παίζουμε; Μωρέ τι χαζομάρες είναι αυτές; Άσε ρε να το παίξουμε. Είναι δύσκολο η περίοδος παιδιά».