Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γιατί παρεξηγήθηκε ο αγαπημένος της; - "Δεν θα τα πάμε καθόλου καλά!"

Ένα κινητό η αφορμή

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γιατί παρεξηγήθηκε ο αγαπημένος της; -

Με αφορμή ένα θέμα που έπαιξε στο Pop up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. η παρουσιάστρια αποκάλυψε γιατί παλιότερα το κινητό της έγινε αφορμή να παρεξηγηθεί με τον αγαπημένο της.

Ο Χρήστος Ζαμπούνη ανέφερε πως είναι μεγάλη αγένεια να τρώμε με το κινητό πάνω στο τραπέζι και αυτό στάθηκε η αφορμή να διηγηθεί η Ηλιάνα ένα σκηνικό.

“Εγώ είχα μία θήκη στο κινητό μου που είχε μια φουντίτσα από πίσω. Ήταν σαν κουνελάκι! Οπότε όταν έβαζες κανονικά το κινητό πάνω στο τραπέζι δεν στεκόταν και έτσι το γύρναγα ανάποδα για να μην χαλάω τη φουντίτσα. Είμαι, λοιπόν, ένα βράδυ έξω με την παρέα μου, η ώρα έχει περάσει πάρα πολύ, οι άλλοι φίλοι μου είναι στην Αμερική και αρχίζουν να μου στέλνουν “καλημέρα”. Δείτε πως ευχήθηκε στην Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Πιάνω κι εγώ το κινητό μου, απαντάω και το γυρνάω ανάποδα. Γυρνάει, λοιπόν, και μου λέει ο φίλος μου “αγάπη μην γυρίζεις το κινητό σου μπροστά στους φίλους μου γιατί δεν θα τα πάμε καθόλου καλά”. Παρεξηγείται αλλά μπορεί και να ‘χεις δικαιολογία”, ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «στόλισε» δημόσια την Έφη Σαρρή - «Δεν μπορείς να γελάς στα μούτρα του άλλου!»

Το μεσημέρι της Παρασκευής μια δήλωση της Έφης Σαρρή έκανε έξαλλη την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία δεν δίστασε να την.. «στολίσει» κανονικότητα στον αέρα του Pop Up.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Αρναούτογλου και δήλωσε πως λατρεύει να λέει ψέματα και το έχει κάνει άπειρες φορές.

Η αποκάλυψη αυτή δεν άρεσε καθόλου την Ηλιάνα για αυτό και δεν την άφησε διόλου ασχολίαστη. Το μοντέλο και παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Είπε πως “ότι έχω πει μέχρι στιγμής είναι ψέματα”, δεν είναι ωραίος ο τρόπος. Έχεις πει ψέματα, έχει έρθει η ώρα να το παραδεχτείς, αλλά δεν μπορείς να γελάς στα μούτρα του κόσμου, είναι λίγο άσχημο. Το έχουν πιστέψει κάποιοι άνθρωποι και έχουν σκεφτεί κι έχεις επηρεάσει κάποιο κόσμο και είναι και κάποια πράγματα σοβαρά».

Έπειτα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είσαι δημοσιογράφος και πας να της πάρεις συνέντευξη και να βγάλεις μια είδηση. Το να λέει ψέματα και να στηρίζει ένα ολόκληρο θέμα μόνο σε ψέματα… Τώρα, θα κάνει μια δήλωση , δεν θα την πιστέψω. Ήταν κάπως άβολο το απόσπασμα γιατί γελούσε λέγοντας ψέματα».