Η Έφη Σαρρή αποκαλύπτει: «Έχω πει πάρα πολλά ψέματα και τα έχετε πιστέψει όλα!»

Τα εξομολογείται όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Έφη Σαρρή αποκαλύπτει: «Έχω πει πάρα πολλά ψέματα και τα έχετε πιστέψει όλα!»

Στον καναπέ του The 2night Show και του Γρηγόρη Αρναούτογλου κάθισε χθες η Έφη Σαρρή, η οποία αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο J2US και αποκάλυψε μεταξύ των άλλων πόσο πολύ αγαπάει τα.. ψέματα!

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή ότι απολαμβάνει να δημοσιεύει αποκαλυπτικές φωτογραφίες στα social media, όπως στη συγκεκριμένη που ποζάρει γυμνή στο τζάκι, και πως έχει αδυναμία στο να λέει ψέματα, μιας και όλοι αμέσως τα πιστεούν.

Η Έφη Σαρρή είπε συγκεκριμένα:

«Όσον αφορά στις φωτογραφίες που δημοσιεύω στα social media σαφώς αρέσουν περισσότερο αυτές που είναι πιο σέξι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει καμία πλαστική. Ούτε καν μπότοξ».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Από ένα σημείο και μετά βαριέσαι τα πάντα. Δηλαδή θέλεις ο άλλος να σε καταλαβαίνει χωρίς να μιλάς. Θα ήθελα να βρω κάποιον άνθρωπο που να μη μιλάω και να με καταλαβαίνει».

«Ήμουν πάρα πολύ φρόνιμο κοριτσάκι αλλά τώρα πια, επειδή τα είδα όλα και τα ξαναείδα, εντάξει… Με κούρασε η ψευτιά που έλεγα εγώ και την πίστευαν όλοι! Έχω πει πάρα πολλά ψέματα τα οποία και τα έχετε πιστέψει όλα! Λέω μόνο ψέματα! Από ένα σημείο και μετά λέω μόνο ψέματα».

«Είχα βγάλει κάποια στιγμή ένα τραγούδι, τον Αφρικανό και με έπαιρναν όλοι οι δημοσιογράφοι τηλέφωνο και μου ζητούσαν να τους πω το όνομα του… Τι να πω» κατέληξε λέγοντας η Έφη Σαρρή.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

Ένταση στον αέρα του Happy Day με την Έφη Σαρρή - «Μην μου λες τέτοια...»

Η Έφη Σαρρή μίλησε σήμερα το πρωί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και η αλήθεια είναι πως επικράτησε μία μικρή ένταση στον αέρα του Happy Day καθώς ένα σχόλιο της παρουσιάστριας ενόχλησε την τραγουδίστρια.

Οι δύο κυρίες συζήτησαν για τη συμμετοχή της τραγουδίστριας στο J2US και στα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής ανάμεσα σε εκείνη και τη Δέσποινα Βανδή - δείτε εδώ τι συνέβη.

Μέσα σε άλλα, η Έφη Σαρρή κλήθηκε να απαντήσει για το κλίμα που επικρατεί με τη Δέσποινα Βανδή, ωστόσο, η τοποθέτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή την έκανε να αντιδράσει.

Έτσι δημιουργήθηκε η ένταση στο Happy Day με την Έφη Σαρρή

  • Ε.Σ.: Τι να με ενοχλήσει; Εγώ έχω συνηθίσει σε τόσα πολλά “χτυπήματα”. Η Δέσποινα Βανδή τώρα πια έχει αρχίσει και μου λέει “καλησπέρα”, οπότε είμαι κάπως πιο ήρεμη. Δεν μου έλεγε “καλησπέρα” και είχα παράπονο. Άλλα γίνονται εντός αέρα και άλλα εκτός αέρα.
  • ΣΤ.ΤΣ.: Αν ένας άνθρωπος σε σνομπάρει στα παρασκήνια και στον αέρα σε χαιρετάει, το θεωρώ ιδιαίτερα υποκριτικό και δεν αναφέρομαι σε καμία περίπτωση στη Δέσποινα. Αλλά εννοείται ότι για μένα το σημαντικό είναι το off air.
  • Αν off air είσαι φιλικός, προσιτός και ζεστός με κάποιον, στον αέρα μπορεί μια μέρα να τύχει και να μην πεις και κάτι. Φυσικά για μένα είναι πιο σημαντικό το πίσω από τον τηλεοπτικό αέρα. Δεν ξέρω, διαφωνείς;
  • Ε.Σ.: Σταματίνα, ξεχνάς πόσα χρόνια γνωριζόμαστε…
  • ΣΤ.ΤΣ.: Δεν το ξεχνάω, τι σχέση έχει αυτό; Πολλά χρόνια.
  • Ε.Σ.: Έχει μεγάλη σχέση. Πολλά χρόνια, γι’ αυτό λοιπόν μη μου τα λες αυτά. Εγώ ξέρω τι λέω… Μπορεί εκτός αέρα να υπάρχουν πολλές αγκαλιές και φιλιά με μάσκες.
  • ΣΤ.ΤΣ.: Άρα, on air να είναι τηλεοπτικά για να έχει λίγο ίντριγκα.
  • Ε.Σ.: Εντάξει, δεν το είπα εγώ αυτό, είναι συμπέρασμα δικό σου.
  • ΣΤ.ΤΣ.: Επειδή με ξέρεις πολλά χρόνια, ξέρεις ότι κόβει το μυαλό μου.