Ρούλα Κορομηλά: Γεμάτο κεριά το σαλόνι της - Η φωτογραφία με τον στολισμό

Για δείτε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ρούλα Κορομηλά: Γεμάτο κεριά το σαλόνι της - Η φωτογραφία με τον στολισμό

Η Ρούλα Κορομηλά έχει αποσυρθεί αρκετό καιρό από την τηλεόραση και ζει ήρεμα σε ένα πολύ όμορφο σπίτι που συχνά μας το δείχνει σε φωτογραφίες στο instagram

Έτσι και τώρα μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα η παρουσιάστρια αποφάσισε να δώσει μια πιο ατμοσφαιρική πινελιά στο σπίτι της με κεριά. Έβγαλε λοιπόν την φωτογραφία και το βράδυ της Πέμπτης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το στολισμένο σαλόνι της και έγραψε, “Βάζω χρώμα στα κρύα βράδυα της καραντίνας”. Δείτε εδώ και μία απίστευτη ανάρτηση που έκανε η Ρούλα Κορομηλά για ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε.

Δείτε την φωτογραφία από το σαλόνι της Ρούλας Κορομηλά.

σαλόνι ρουλας κορομηλα

Αδιανόητη η εικόνα έξω από τη μεζονέτα της Ρούλας Κορομηλά - Θα πάθετε πλάκα...

Η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε μια αδιανόητη εικόνα απέξω από την μεζονέτα της και θα πάθετε πλάκα. Όχι μόνο με την βροχή που ρίχνει αλλά και με τη θέα που έχει από την βεράντα της.

Η παρουσιάστρια μπορεί να απέχει από την τηλεόραση εδώ και αρκετά χρόνια, με τελευταία της εκπομπή να είναι το «Μπράβο Ρούλα», ωστόσο μας ενημερώνει για την καθημερινότητα της μέσα από λογαριασμό της στο Instagram και οι αναρτήσεις της είναι πολύ συχνές.

Σήμερα λοιπόν λόγω του καιρού που έχει προκαλέσει χάος και στο κέντρο της Αθήνας λόγω της έντονης καταιγίδας, θέλησε να δείξει στους followers της, τι γίνεται έξω από το σπίτι της.

Όπως λοιπόν παρακολουθήσαμε η βροχή είναι καταρρακτώδης. Ωστόσο, η θέα είναι μαγευτική, αφού βλέπει μόνο πράσινο.

ρουλα κορομηλα σπιτι

Με λεοπάρ πιτζάμες μέσα στη μεζονέτα της η Ρούλα Κορομηλά - Χαμός στο Instagram

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει πάνω στο κρεβάτι της με τις λεοπάρ πιτζάμες της. Η ανάρτησή της αυτή προκάλεσε κανονικό χαμό στα σχόλια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Αυτή τη φορά ανέβασε μία φωτογραφία προκειμένου να ευχηθεί καλή εβδομάδα στους διαδικτυακούς της φίλους και το έκανε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Τα σχόλια που αποκόμισε η φωτογραφία της ήταν πολύ θετικά.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με τις λεοπάρ πιτζάμες

ρουλα κορομηλα πιτζαμες