Ιωάννα Μαλέσκου: Θέλει να κάνει πλαστική και αποκάλυψε το σημείο

Που πιστεύετε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Θέλει να κάνει πλαστική και αποκάλυψε το σημείο

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει σχολιαστεί αρκετά και το μεσημέρι της Παρασκευής αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει πλαστική και μάλιστα σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος της.

Με αφορμή την συνέντευξη της Έφης Σαρρή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την δήλωση της πως πολλοί παρουσιαστές ρωτάνε επώνυμες γυναίκες για πλαστικές επεμβάσεις, η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε την δική της οπτική,

"Για εμένα και για το πρόσωπό μου, έχουν πει ότι φοράω φακούς επαφής, ότι έχω φτιάξει της μύτη μου - θα το ήθελα- ότι έχω βάζει ζυγωματικά και δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως κάποιες φορές, αυτό που βλέπουμε ότι είναι όμορφο ή ισορροπημένο είναι φτιαχτό. Δεν είναι όπως πάντα έτσι", ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Απίστευτη on air γκάφα της Μαλέσκου - Δεν κατάλαβε καν το λάθος της

H δημόσια πρόταση της Ιωάννας Μαλέσκου στην Ελένη Μενεγάκη

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της συζητούσαν για την Ελένη Μενεγάκη στην οποία μάλιστα η παρουσιάστρια δεν δίστασε να της κάνει μια δημόσια πρόταση στον αέρα του Love It.

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό ένα instastory το οποίο δεν άφησε κανένας ασχολίαστο.

Το ίδιο, λοιπόν, έκανε και η Ιωάννα η οποία με αφορμή το συγκεκριμένο βίντεο άρπαξε την ευκαιρία και έκανε μια ιδιαίτερη πρόσκληση στην Ελένη.

Συγκεκριμένα, η ξανθιά παρουσιάστρια είπε: «Κι εγώ θα ήθελα να την δω σε κάτι διαφορετικό. Κοίταξε, εγώ δεν την γνωρίζω. Την γνωρίζω όπως ο υπόλοιπος κόσμος, εσείς έχετε συνεργαστεί μαζί της αλλά μιας και είμαστε στη γειτονιά. Μελίσσια εγώ, Μελίσσια κι εσύ βρε Ελένη μου, έλα να σε γνωρίσουμε από κοντά ή να έρθουμε εμείς».

Δείτε παρακάτω το ακόλουθο βίντεο