Big Brother: Το καρφί του Ανδρέα Μικρούτσικου για την παραγωγή του ΣΚΑΙ - "Εγώ ενημερώθηκα από τον..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Το καρφί του Ανδρέα Μικρούτσικου για την παραγωγή του ΣΚΑΙ -

Η σχέση της παραγωγής του ΣΚΑΪ και του Ανδρέα Μικρούτσικου μοιάζει να είναι… τεταμένη από το live του Big Brother της προηγούμενης Παρασκευής (4/12), με τον γνωστό παρουσιαστή να μη διστάζει και σήμερα (11/12) να… πετάξει το «καρφί» του.

Με το που ξεκίνησε το ζωντανό επεισόδιο για τον ημιτελικό του ριάλιτι του «Μεγάλου Αδελφού», ο Χάρης Βαρθακούρης χαιρέτησε τον Μικρούτσικο κι εκείνος από πολύ νωρίς έδειξε πως, για ακόμη μια φορά, έχει… άγριες διαθέσεις.

Ξεκίνησε με ένα γενικό σχόλιο για όσα περιμένουμε σε αυτό τον ημιτελικό, με τον Βαρθακούρη να αναφέρει πως καλεσμένος είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς και, τότε, ο Μικρούτσικος επεσήμανε πως έμαθε… από τον ταξιτζή για το γεγονός αυτό, ψέγοντας την παραγωγή, ότι δεν τον είχε ενημερώσει. Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις σε μια εκ βαθέων συνέντευξη - "Έχασα όλη μου την περιουσία!"

Ραγδαίες εξελίξεις με τη συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της συνεργασίας του Ανδρέα Μικρούτσικου και του ΣΚΑΪ, μετά και τα τελευταία περιστατικά που σημειώθηκαν τόσο στο live του Big Brother όσο και μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Το Σάββατο η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε πως θα δούμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο live του J2US κάτι που ωστόσο δεν συνέβη ποτέ.

«Μας είπαν από την παραγωγή του J2US ότι μπορούμε να ανακοινώσουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι στην επιτροπή. Τελικά, δεν αποδεσμεύτηκε από τον ΣΚΑΪ για να πάει σε αυτό το live, αλλά θα το λύσουν μεταξύ τους και μπορεί να είναι στην επόμενη», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην εκπομπή της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, ο ΣΚΑΪ υποστηρίζει πως δεν έγινε καμία συζήτηση σχετικά με την εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο live του J2US- δείτε εδώ και την κίνηση που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης όταν άκουσε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Ο Ανδρέας δεν είπε μόνο στον αέρα «αν δεν με θέλετε να φύγω», το είπε κι εκεί που χρειαζόταν», ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής.