Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor: Τσακώθηκε με τον Βασιλάκο και αποχώρησε από το σπίτι!

Από τις δυνατές παίκτριες!

The Bachelor: Τσακώθηκε με τον Βασιλάκο και αποχώρησε από το σπίτι!
News 12.12.2020 00:30
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Επεισοδιακό ήταν ακόμη ένα επεισόδιο στο «The Bachelor», με τον Παναγιώτη Βασιλάκο μάλιστα να προχωρά σε έναν απίστευτο καβγά με ένα από τα κορίτσια, διώχνοντάς τη στο τέλος από τη βίλα.

Ο πρώτος Bachelor βρέθηκε μαζί με τις υπόλοιπες για το cocktail party, όπου οι αποκαλύψεις δεν ήταν λίγες, όπως και οι επακόλουθες προστριβές μαζί με τις κοπέλες. Με μια παίκτρια, όμως, υπήρξε περισσότερη ένταση, με αποτέλεσμα να την… πετάξει από τη βίλα.

Ο λόγος γίνεται για τη Σία, η οποία δεν έκρυψε τα νεύρα της στο ενδεχόμενο μιας σχέσης τους μετά το παιχνίδι, νιώθοντας εξαρχής πως θα έφευγε από το ριάλιτι του έρωτα. Αυτό επιβεβαιώθηκε, με τον Παναγιώτη να δίνει το τριαντάφυλλο στη Βίβιαν και να δείχνει στη Σία την πόρτα της εξόδου. Τα πάνω κάτω στον ALPHA με το The Bachelor λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

The Bachelor: "Πάγωσε" ο Βασιλάκος με τις απιστίες των κοριτσιών

Το «The Bachelor» πλησιάζει προς το τέλος και φαίνεται πως τα κορίτσια… μας φυλούν τα καλύτερα για τώρα, αφού η μία μετά την άλλη αποκαλύπτουν, όχι έχουν απατήσει σε σχέση τους.

Η πρώτη «βόμβα» έπεσε στη βίλα, όταν η κολλητή της Νικόλ ανέφερε, ότι η φίλη της έχει υπάρξει άπιστη σε σχέση της, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να μένει «κόκκαλο». Το ίδιο έμελλε, μάλιστα, να γίνει λίγη ώρα αργότερα στο cocktail party.

Κι αυτό, γιατί δεν είναι μόνο η Νικόλ που έχει απατήσει. Η νέα αποκάλυψη έγινε από τη Βίβιαν, η οποία είπε στον Βασιλάκο πως έχει υπάρξει άπιστη, αλλά αυτό δεν την καθορίζει ως χαρακτήρα, με την Αντζελίνα να δείχνει πως… εγκρίνει.

The Bachelor: Πλάνταξαν στο κλάμα οι παίκτριες - Η αμηχανία του Βασιλάκου

Σοκαρισμένος ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος με αυτό που άκουσε στο σημερινό (11/12) επεισόδιο του «The Bachelor», με τα κορίτσια με τη σειρά τους να γεμίζουν με δάκρυα, άλλα χαράς άλλα λύπης.

Ο πρώτος Bachelor τους προκάλεσε… κρίση πανικού με την ανακοίνωση, που τους επεφύλασσε, λέγοντας στην αρχή στα κορίτσια, ότι θα έρθουν κι άλλες κοπέλες στο σπίτι. Φάνηκε, όμως, ότι τους έκανε… χουνέρι, αφού έφερε τελικά απλά τις φίλες τους.

Στη διάρκεια της συνομιλίας με αυτές, αποκαλύφθηκε μια λεπτομέρεια, που τον σόκαρε. Συγκεκριμένα, η κολλητή της Νικόλ τόνισε, ότι η τελευταία έχει απατήσει πρώην σύντροφό της, δημιουργώντας αμηχανία στη βίλα.

Αμέσως μετά, όμως, η Βίβιαν και ειδικά η Ραφαέλα πλάνταξαν στο κλάμα, καθώς οι δικές τους φίλες δεν ήρθαν καθόλου. Η Ραφαέλα ξέσπασε σε λυγμούς, με τον Παναγιώτη να προσπαθεί να τη συνεφέρει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor: Τόσο κοστίζει το κόσμημα που έδωσε ο Βασιλάκος στη Νικόλ; Ντροπή...

The Bachelor: Εξωπραγματικό το ποσό που παίρνουν την εβδομάδα Σία, Νικόλ και οι υπόλοιπες παίκτριες!

Share