Ανατριχιάζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Το πράγμα χειροτέρεψε! Νόμιζα ότι πεθαίνω»

Συγκλονίζει εξομολόγηση του για τον κορωνοϊό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατριχιάζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Το πράγμα χειροτέρεψε! Νόμιζα ότι πεθαίνω»

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τα όσα έζησε με τον κορωνοϊό. Όπως αποκάλυψε, τα πράγματα με την υγεία του είχαν χειροτερέψει τόσο που νόμιζε πως θα πεθάνει.

Ο παρουσιαστής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε μερικές από τις στιγμές που πέρασε στο σπίτι του.

Αυτή είναι η ανατριχιαστική εξομολόγηση του Μιχάλη Κεφαλογιάννη

«Παρέα με το οξύμετρο, μετά από 8 ημέρες πρωτόγνωρων πονοκεφάλων , ακατέβατου πυρετού 39o , ανυπόφορων πόνων σε όλο το σώμα και λίγο πριν διαπιστωθεί πνευμονία και το πρόβλημα στην αναπνοή, στο «Σωτηρία». Ακολούθησαν πιο δύσκολες μέρες. Αλλά πέρασαν.

Σήμερα στις 09.00 στον @odigoskaliszois του @alphatv όλα όσα ίσως δεν θες ,αλλά καλό θα ήταν να γνωρίζεις για τον κορονοϊό. Με ψύχραιμο και αληθινό λόγο ο @kefalogiannis_ εξηγεί γιατί ο φόβος δεν βγάζει πουθενά και η ψυχραιμία μπορεί να είναι σωτήρια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Να σημειώσουμε πως μετά τις δύσκολες ημέρες που πέρασε με τον κορωνοϊό η εικόνα του συγκλονίζει, καθώς έχει χάσει πολλά κιλά.

Εξελίξεις με την υγεία του Μιχάλη Κεφαλογιάννη - «Τρεις αγωνιώδεις και δύσκολες εβδομάδες»

Τρεις αγωνιώδεις και δύσκολες, όπως έγραψε, εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης νόσησε από κορωνοϊό.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος δεν θέλησε να μιλήσει σε καμία τηλεοπτική εκπομπή για την υγεία του, ενώ ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους μόνο μέσα το προφίλ του στο Instagram.

Σήμερα, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης που έχει τα γενέθλιά του και,δημοσίευσε μια φωτογραφία με την τούρτα και αναφέρθηκε στις εξελίξεις της υγείας του γράφοντας:

«Επιτέλους, είμαι καλύτερα και μπορώ να χαρώ για τα γενέθλια μου παρέα με όλους εσάς που με τα μηνύματα και τηλεφωνήματα σας ήσασταν δίπλα μου τις τελευταίες τρεις αγωνιώδεις & δύσκολες εβδομάδες, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη είναι η μόνη απάντηση σε κάθε απρόβλεπτο και επικίνδυνο εχθρό». . Θετική στον κορωνοϊό και η Πηνελόπη Πλάκα.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης κορωνοϊός