Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νίκος Μουτσινάς: Όλη η αλήθεια για τη σχέση του με την Ηλιάκη - «Περνούσε πάρα πολύ δύσκολα και...»

Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα»

Νίκος Μουτσινάς: Όλη η αλήθεια για τη σχέση του με την Ηλιάκη - «Περνούσε πάρα πολύ δύσκολα και...»
News 12.12.2020 12:31
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στη σχέση σήμερα του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη αναφέρθηκε η παρέα του «Έλα χαμογέλα», με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του παρουσιαστή στο Youtube.

Το λόγο πήρε ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και με τους δυο παρουσιαστές και έκανε αποκαλύψεις.

«Το γεγονός πως την έχει καλέσει στην εκπομπή και δεν έχει πάει, δεν σημαίνει ότι δεν είναι και φίλοι. Και εμείς τον έχουμε καλέσει τον Νίκο και δεν έχει έρθει. Δεν πάει να πει ότι δεν αγαπιόμαστε» σημείωσε, μέσα σε όλα, ο δημοσιογράφος. «Και εμείς έχουμε στείλει κάμερες και δεν έχει απαντήσει αλλά εμείς τον αγαπάμε και φαντάζομαι και εκείνος μας αγαπάει».

«Το ζητούμενο είναι Εγώ που έχω ζήσει αυτή τη σχέση, της Μαρίας και του Νίκου, είναι μια σχέση που εγώ την θεωρώ πραγματικά μια σχέση ειλικρίνειας. Γιατί όσο καιρό ήταν μαζί, η Μαρία περνούσε πάρα πολύ δύσκολα με διάφορα προσωπικά της και ο Νίκος της στάθηκε. Αντίστοιχα και η Μαρία του έχει σταθεί σε δικά του, προσωπικά, θέματα.

Επομένως εγώ πιστεύω πιο πολύ πως, από τη στιγμή που δεν δουλεύουν μαζί και δεν είναι όλη μέρα μαζί, απομακρύνθηκαν σιγά σιγά. Και η Μαρία λόγω της προσωπικής της ζωής ταξιδεύει αρκετά και στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή που να τους δένει» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος. «Δεν νομίζω πως έχουν τσακωθεί. Είναι κάπου στον αέρα το γεγονός ότι υπάρχει τσακωμός», συμπλήρωσε. Ο Νίκος Μουτσινάς ωστόσο βρέθηκε στο επίκεντρο και για το σάλο που δημιουργήθηκε με την αστυνομία.

Η αποκάλυψη που είχε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς για την Μαρία Ηλιάκη και ξέσπασαν τα σχόλια

Το πρωί της Πέμπτης, το Πρωινό έπαιξε ένα βίντεο στο οποίο ο Νίκος Μουτσινάς παίρνει συνέντευξη από τον φίλο και συνεργάτη του, Φίλιππο Ιωάννου στο Youtube. Μάλιστα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην Μαρία Ηλιάκη και στις τετριμμένες σχέσεις που έχουν.

Ο Νίκος Μουτσινάς κλήθηκε να παίξει Θάρρος ή Αλήθεια και να απαντήσει στις πικάντικες ερωτήσεις του φίλου του. Μία από αυτές, φυσικά, συμπεριελάμβανε την Μαρία Ηλιάκη με τον ίδιο να δηλώνει: «Με την Μαρία Ηλιάκη δεν μιλάμε. Αλλά όχι δεν μιλάμε γιατί είμαστε μαλωμένοι, απλά δεν έχουμε επικοινωνία». Ο Νίκος Μουτσινάς, επίσης, απάντησε και στον χαμό που έχει δημιουργηθεί με την αστυνομία!

Αναφορικά με το γιατί δεν έχει βρεθεί με τη Μαρία εδώ και 3 χρόνια στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ανέφερε:

«Την Μαρία έπρεπε να έχεις στον καναπέ. Δεν έχω μαλώσει με την Μαρία. Δεν έχουμε καυγαδίσει, δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα, δεν νιώθω ότι σκέφτεται άσχημα για μένα, ούτε εγώ σκέφτομαι άσχημα για αυτή. Χαίρομαι πολύ για το κομμάτι της προσωπικής της ζωής, γιατί ξέρω ότι την ενδιαφέρει. Την βλέπω χαρούμενη».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Μουτσινάς: Συγκλονίζει για το bullying που έχει δεχτεί - "Για τη φαλάκρα για το gayness..."

Νίκος Μουτσινάς: Η ατάκα "φωτιά" για τον Alpha και το Bachelor - "Μας τίμησαν..."

Share