Κυριακή, 09 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Σαν παλάτι το σπίτι τους! Κατάλευκα όλα τα έπιπλα

Η φωτογραφία που θα σας ξετρελάνει

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Σαν παλάτι το σπίτι τους! Κατάλευκα όλα τα έπιπλα
News 12.12.2020 13:26
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και έχουν από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια όσον αφορά την διακόσμηση. Το εσωτερικό του, μοιάζει με παλάτι λόγω των λευκών επίπλων.

Αρκετές φορές η παρουσιάστρια μέσα από αναρτήσεις της, μας έχει δείξει διάφορους χώρους του σπιτιού της και έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό με την διακόσμηση που σίγουρα έχει επιμεληθεί η ίδια.

Ενώ, μας έχει δείξει και το σπίτι που μένει ο γιος της, Νίκος, στο εξωτερικό όπου σπουδάζει. Είναι vintage και έχει μαγευτική θέα.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου, μας έδειξε ακόμη ένα χώρο του σπιτιού της, όπου όλα τα έπιπλα είναι κατάλευκα. Όπως μπορούμε να καταλάβουμε πρόκειται για κάποιο από τα υπνοδωμάτια.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος σπίτι

Η "άγνωστη" γνωριμία Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου

Σε μια δημόσια τηλεοπτική της εμφάνιση είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά η Τατιάνα Στεφανίδου την γνωριμία της με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο. Ωστόσο, έκανε γνωστή την πρώτη "άγνωστη" για πολλούς φορά που τον είδε από κοντά.

Μπορεί οι δυο τους να βρίσκονταν στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, αλλά δεν είχε τύχει να συναντηθούν. Πρώτη φορά που είδε ο ένας τον άλλον δεν ήταν στο γραφείο, αλλά σε.... νυχτερινή τους έξοδο.

Αυτή είναι η "άγνωστη" γνωριμία της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Συγκεκριμένα, η πρώτη φορά που είδε ο ένας τον άλλο από κοντά ήταν κατά την διάρκεια νυχτερινής τους εξόδου στα μπουζούκια. Τότε, ήταν ο καθένας με την παρέα του.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος γάμος

Ο Νίκος Ευαγγελάτος ως πιο σοβαρός δεν έδειξε πολύ ενδιαφέρον, αφού πίστευε πως αν ήταν γραφτό να συναντηθούν θα συνέβαινε . Πράγματι, αυτό συνέβη την επόμενη μέρα, αλλά ήταν σαν να μην είχαν συναντηθεί το προηγούμενο βράδυ.

Να σημειώσουμε πως, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου είναι παντρεμένοι πολλά χρόνια και ακόμη και σήμερα δηλώνουν πολύ ερωτευμένοι. Προσωπικός τους παράδεισος, είναι το απίστευτο σπίτι τους στην Χαλκίδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μελαχρινή καλλονή η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Δυόροφη και με θέα τη θάλασσα η βίλα της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Share