Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Λιλίκα Παντζοπούλου: Η μητέρα που Ματέο "έσκασε" με νέα ανάρτηση και η νύφη της της αντέδρασε

Έχουν άριστες σχέσεις και δεν σταματάνε τα σχόλια

Λιλίκα Παντζοπούλου: Η μητέρα που Ματέο
News 12.12.2020 14:24
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μια νέα ανάρτηση έκανε η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκα, έπειτα από περίπου ένα μήνα και η νύφη της, Ελένη Μενεγάκη - με την οποία έχουν άριστες σχέσεις - έσπευσε να της σχολιάσει.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου κάνει συχνές δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τοπία που βγάζει φωτογραφίες με το κινητό της.

Πρωταγωνίστρια ωστόσο στις περισσότερες είναι η αγαπημένη της Άνδρος, την οποία πριν το lockdown στην Ελλάδα, επισκεπτόταν πολύ συχνά μαζί και με την οικογένεια Ελένης Μενεγάκη και Ματέο.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν η κυρία Λιλίκα, μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και η νύφη της, που πέρασε στιγμές ανησυχίας, της σχολίασε πολλές καρδιές.

Λιλίκα Παντζοπούλου Ελένη Μενεγάκη

Λιλίκα Παντζοπούλου: Αυτή ειναι η περιουσία της - Τι θα πάρει ο Ματέο;

Η Λιλίκα Παντζοπούλου, μητέρα του αγαπημένου συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλου, είναι μία γυναίκα που μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά την επιχειρηματική της δύναμη. Ποια είναι όμως στα αλήθεια η περιουσία της;

Οι φωτογραφίες της πεθεράς της πασίγνωστης παρουσιάστριας είναι ελάχιστες αφού η ίδια προτιμά να μένει τον περισσότερο καιρό στην Άνδρο και εμφανίζεται σπάνια σε κοσμικά events.

Βέβαια ίδια στάση κρατάει και ο γιος της, Ματέο, ο οποίος έχει δείξει αρκετές φορές που δεν επιθυμεί να βρίσκει μπροστά του κάμερες και φωτογράφους, ενώ αποφεύγει να κάνει δηλώσεις.

Αυτή είναι η περιουσία της Λιλίκας Παντζοπούλου, μητέρας του Ματέο

Η Λιλίκα Παντζοπούλου, εκτός από μητέρα του Ματέο είναι κόρη του βιομηχάνου και ενός από τους βασικότερους ιδρυτές της «Μίσκο» Ελευθέριου Μαντζίκα. Για την ακρίβεια, ο πατέρας της υπήρξε ο άνθρωπος που ανέλαβε την εταιρεία το ‘62 και την μετέτρεψε σε κολοσσό δημιουργώντας ένα μοναδικό ελληνικό διαχρονικό success story. Όσο για την προσωπική του ζωή γράφει η επίσημη βιογραφία του:

Λιλίκα Παντζοπούλου Ελένη Μενεγάκη

Το μεγαλύτερο pick για την εταιρεία φτάνει το 1991 όταν ο Μαντζίκας - μαζί με τους άλλους μετόχους και κληρονόμους αρχικών μετόχων - σε ηλικία 74 χρόνων αποφάσισε να πωλήσει την εταιρεία. Αγοραστής είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής ζυμαρικών στη διεθνή αγορά, η Barilla SpA και το ύψος αγοράς φτάνει τα 12 δισεκατομμύρια δραχμές, ποσό αστρονομικό για τότε.

Πέθανε το 2008, δέκα μέρες μετά τον θάνατο της συζύγου του που ζούσαν μαζί 67 χρόνια. Όσον αφορά στην κόρη του Λιλίκα, όλοι μιλούν για μια άστη, διακριτική γυναίκα που ουδέποτε θα εμπλεκόταν στις προσωπικές ζωές των γιων της. Επίσης ποτέ δεν θα άφηνε άλλους να μπλεχτούν στην προσωπική της ζωή. Με τι ασχολείται τον τελευταίο καιρό ωστόσο η Λιλίκα Παντζοπούλου; Δείτε εδώ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Δηλώνει έμμεσα την επιστροφή της; Τι κρύβει το βίντεο που ανέβασε

Ελένη Μενεγάκη: Τι είχε ψωνίσει στην μικρή Μαρίνα πέρυσι τα Χριστούγεννα - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Share