Big Brother: Ο Χρήστος Βαρουξής «σπάει» την σιωπή του λίγο μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι

Δείτε όλα όσα είπε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Ο Χρήστος Βαρουξής «σπάει» την σιωπή του λίγο μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Big Brother με τους παίκτες να είναι μια ανάσα πριν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Αυτοί όμως που έφτασαν σχεδόν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό ήταν ο Θέμης Κανέλλος και ο Χρήστος Βαρουξής, με τον δεύτερο να «σπάει» την σιωπή του λίγο μετά την λήξη του live.

Οι παίκτες που διεκδικούν το έπαθλο και την νίκη του Big Brother είναι η Άννα Μαρία, η Σοφία, ο Δημήτρης Πυργίδης, ο Ζακ και ο Γρηγόρης.

Ο Χρήστος Βαρουξής, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, επέστρεψε στα social media και ανάρτησε το πρώτο του instastory μέσω του οποίου ευχαρίστησε όλους όσους τον υποστήριξαν. Δείτε εδώ όλα έγιναν έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο.

Δείτε παρακάτω το instastory του Χρήστου Βαρουξή

Ο Χρήστος Βαρουξής «σπάει» την σιωπή του λίγο μετά την αποχώρηση του από το Big Brother

Big Brother: Ο Παναγιώτης απαντάει δημόσια στον αδερφό του - «Σου ρίχνουν μαχαιριές πίσω από την πλάτη σου»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Παναγιώτης Βαρουξής θέλησε να απαντήσει στον αδερφό του για όσα είπε στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, ξεκαθαρίζοντας πως αυτοί που θεωρεί φίλους, του ρίχνουν μαχαιριές πίσω από την πλάτη.

Ο Χρήστος χθες ξέσπασε για τη συμβουλή που του έδωσε ο αδερφός του κατά τη διάρκεια του live και μάλιστα μίλησε με πολύ βαριές κουβέντες - δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Ο Παναγιώτης σήμερα θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να απαντήσει έμμεσα στον αδερφό του ο οποίος φυσικά δεν μπορεί να δει τα συγκεκριμένα βίντεο.

Αυτά είπε ο Παναγιώτης για το ξέσπασμα του Χρήστου στο Big Brother

«Έχω φύγει από το σπίτι αλλά συνεχίζω να υπάρχω με κάποιο τρόπο. Είδαμε έναν Χρήστο που ουσιαστικά δεν του άρεσαν τόσο τα λόγια μου. Ήθελε να του πως ότι είναι καλά οι γονείς μας. Στο Χρήστο θα έλεγα, αν δε με είχανε κόψει, ότι όλοι είναι καλά και είναι περήφανοι για αυτόν.

Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στο live, αυτό που ήθελα να του περάσω έμμεσα είναι ότι “Χρήστο αυτοί που είναι οι φίλοι σου, σού ρίχνουν μαχαιριά πίσω από την πλάτη. Και έχεις απομακρυνθεί από αυτούς που σε έχουν στηρίξει αρκετά. Μην το κάνεις αυτό”.

Αυτό ήθελα να του πω. Επίσης θέλω να προσθέσω πως αυτό το έκανα γιατί θέλω ο αδερφός μου και μέσα στο παιχνίδι και στην έξω ζωή να είναι δίπλα σε άτομα που τον στηρίζουν πραγματικά. Δεν το έκανα για τα 100 χιλιάρικα. Δεν έχω σε τίποτα να επωφεληθώ με το να είναι δίπλα στην Άννα Μαρία. Κατά 99% ξέρουμε τα λεφτά που θα πάνε. Δεν έχω κάποιο κέρδος. Το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό ο Χρήστος να στενοχωρήθηκε» εξήγησε ο Παναγιώτης Βαρουξής.