Ελένη Μενεγάκη: Έπλασε κουλουράκια με την Μαρίνα - Η φωτογραφία τους έγινε viral

Μαμά και κόρη είναι ίδιες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Έπλασε κουλουράκια με την Μαρίνα - Η φωτογραφία τους έγινε viral

Σάββατο σήμερα και η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στην κουζίνα της, μαζί με την μικρή της κόρη Μαρίνα και έπλασαν κουλουράκια μιας και οι γιορτές σύντομα φτάνουν. Μάλιστα, η φωτογραφία μαμάς και κόρης έγινε γρήγορα viral από τα δεκάδες σχόλια που είχε.

Η παρουσιάστρια τώρα που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, απολαμβάνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με την οικογένεια της. Μάλιστα, πρόσφατα μας ενημέρωσε πως υιοθέτησε και ένα νέο κατοικίδιο, το οποίο τους έχει ξετρελάνει.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο, έκανε την πιο γλυκιά ανάρτηση από όλες. Πόζαρε μαζί με την μικρή Μαρίνα και έγινε χαμός από τα likes των διαδικτυακών της φίλων.

Μαμά και κόρη μπήκαν στην κουζίνα και έφτιαξαν την συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για κουλουράκια με κρασί!

«Με τα δυο χεράκια πλάθω κουλουράκια ... ( χρόνια τώρα κάνω κουλουράκια με κρασί της @argirobarbarigou είναι το κάτι άλλο !)Την ίδια σκηνή την έχω ζήσει με όλα μου τα παιδιά σε αυτή την ηλικία ! Καλά Χριστούγεννα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα

Ελένη Μενεγάκη: Τι είχε ψωνίσει στην μικρή Μαρίνα πέρυσι τα Χριστούγεννα - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι και η Ελένη Μενεγάκη, όπως και όλοι μας λόγω πανδημίας, θα τα περάσει διαφορετικά! Το YOU πέρυσι τέτοια μέρα την συνάντησε στο κέντρο και συγκεκριμένα στην Ερμού όπου αγόρασε δώρα για την μικρή Μαρινούλα και την οικογένειά της.

Τα δώρα της Ελένης Μενεγάκη - Αποκλειστικές φωτογραφίες από πέρυσι τα Χριστούγεννα

Μπαίνοντας σε κεντρικό κατάστημα του πεζόδρομου απέναντι από την Καπνικαρέα έκανε τα κεφάλια των... ανυποψίαστων περαστικών να γυρίσουν βλέποντας την παρουσιάστρια του ξαφνικά ανάμεσά τους.

Ελένη Μενεγάκη

Εκείνη με χαρακτηριστική απλότητα συνέχισε απτόητη να διαλέγει παιδικά ρούχα, ποζάροντας με νάζι στον φακό του φωτογράφου μας σαν μοντέλο. Την ομορφιά της, άλλωστε, πολλές ζήλεψαν και άλλες τόσες προσπάθησαν να πάρουν το τηλεοπτικό της στέμμα, αλλά τη μεγαλοψυχία της, που είναι και το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει τους πραγματικούς άρχοντες, τη δείχνει off camera και καμία δεν μπορεί να την αντιγράψει... Βγαίνοντας από το κατάστημα δεν σταμάτησαν, λοιπόν, οι εκπλήξεις, αφού κουβαλώντας τα χριστουγεννιάτικα δώρα της σταμάτησε μπροστά στον πλανόδιο κιθαρίστα που τραγουδούσε εκείνη τη στιγμή και του άφησε τον οβολό της. Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της και στους δικούς της με σκοπό να συνεχίσει τις προετοιμασίες για το ταξίδι τους, με πιθανή ημερομηνία επιστροφής στα τέλη του μήνα.

Ελένη Μενεγάκη alpha

Νάζια και σκέρτσα της Ελένης Μενεγάκη στον φωτογραφικό φακό

Ελένη Μενεγάκη μικρή Μαρίνα

μενεγακη παντζόπουλος