Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει: «Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο»

Σοκάρει με τις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει: «Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο»

Στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη κατά την οποία μάλιστα δήλωσε ότι θα είναι από τους τελευταίους που θα εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό.

Ο λόγος για τον ο Άρη Σερβετάλη ο οποίος μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε μίλησε στα θέατρα εν μέσω πανδημίας, για την σχέση του με την εκκλησία και για το πως απασχολείται στην καραντίνα ενώ μείναμε άφωνοι με την αλλαγή στην εμφάνιση του.

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Με το lockdown, μου έχει λείψει πολύ η εκκλησία. Γιατί όπως υπάρχουν τα σουπερμάρκετ για την τροφή του σώματος, έτσι είναι και οι εκκλησίες για την πνευματική τροφή. Και στις εκκλησίες δεν πας επειδή είσαι υγιής. Πας επειδή νοσείς πνευματικά. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτές. Την καραντίνα την περνάω σπίτι με ηρεμία και περισυλλογή».

«Στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου μου άρεσε το ότι ήρθα σε επαφή με τη ζωή ενός ανθρώπου που θυσιάστηκε για τους συνανθρώπους του. Πολεμήθηκε πάρα πολύ από τον φθόνο των ανθρώπων. Αλλά το σημαντικότερο ήταν πως κατάφερε να μη βλέπει στον εχθρό την κακία. Έβλεπε ως πρόσωπο αυτόν που τον συκοφαντούσε και έτσι κατέκρινε μόνο την πράξη του, ενώ για το πρόσωπο είχε αγάπη».

Αναφορικά με το εμβόλιο κατά του κορωοιού ο Άρης Σερβετάλης αποκάλυψε: «Είμαι πολύ επιφυλακτικός επειδή διαφημίζεται σαν σωτήρας και νομίζω πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν».

Άρης Σερβετάλης.

Συγκλονίζει με τις δηλώσεις του ηθοποιός! "Η σχέση με το Θεό είναι..."

Συγκλονίζει ο Άρης Σερβετάλης με τις δηλώσεις του! Ο ηθοποιός, μίλησε ανοιχτά για την σχέση του με την εκκλησία, λέγοντας, "Η σχέση με το Θεό είναι προσωπική".

Ο ίδιος βρέθηκε στην καθιερωμένη συνάντηση του μητροπολίτη Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, με τους νέους και τις νέες της Ιεράς Μητρόπολης στον ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας.

"Η σχέση με τον Θεό είναι προσωπική. Μόνο Εκείνος μπορεί να δημιουργήσει ένα ον ελεύθερο που να μπορεί να Τον αρνηθεί. Εκεί αντιλαμβάνεσαι τι θα πει ελευθερία".

Αυτή ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που συγκλονίζει με δηλώσεις του, καθώς ο ίδιος μίλησε και για το τι τον οδήγησε σε αυτήν την μεγάλη αλλαγή στην ζωή του.