Ιωάννα Μαλέσκου: Μας έβαλε μέσα στο σπίτι της! Θα ξετρελαθείτε με τη θέα από το μπαλκόνι

Για αυτό το λόγο στόλισε 2 Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Μας έβαλε μέσα στο σπίτι της! Θα ξετρελαθείτε με τη θέα από το μπαλκόνι

Η Ιωάννα Μαλέσκου τα Σαββατοκύριακα της που είναι συνήθως ελεύθερα από επαγγελματικές υποχρεώσεις τα περνάει στο σπίτι της, χαλαρώνοντας μαζί με την σκυλίτσα της, Μπαλού. Μάλιστα, την φωτογράφισε μπροστά από τα δέντρα που έχει στολίσει στο σαλόνι της και ξετρελαθήκαμε.

Η παρουσιάστρια του «Love it», λατρεύει την σκυλίτσα της και μάλιστα, ήταν μέλος της εκπομπής της τις πρώτες εβδομάδες, πριν αποφασίσει να την αφήσει τελικά πίσω από τις κάμερες.

Πριν από λίγες ώρες η Ιωάννα Μαλέσκου, μας έδειξε πως περνάει την καραντίνα της στο σπίτι, με μια φωτογραφία , η οποία για ακόμη μια φορά μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Η παρουσιάστρια έχει πολύ εντυπωσιακό σπίτι, ενώ ερωτευτήκαμε την θέα από το μπαλκόνι της. Βρίσκεται σε ψηλό όροφο πολυκατοικίας και βλέπει πράσινο. Δείτε εικόνα από το στολισμό των δύο δέντρων της.

Ιωάννα Μαλέσκου σπίτι

Θα μείνετε με το σπίτι της Ιωάννας Μαλέσκου - Μίνιμαλ με τζάκι! Φωτογραφίες από μέσα...

Την Ιωάννα Μαλέσκου την γνωρίσαμε πριν λίγο καιρό από την καινούργια εκπομπή στον ΣΚΑΙ "Love It" όπου παρουσιάζει, με τεράστια μάλιστα επιτυχία. Η Ιωάννα, παρόλο που πρόσφατα ήρθε από την Κρήτη, μένει σε ένα καταπληκτικό σπίτι, το οποίο δεν δίστασε να μας το δείξει μέσω του instagram της.

Το σπίτι της παρουσιάστριας βρίσκεται κοντά στο στούντιο Alfa από όπου «εκπέμπει» η εκπομπή της. Η Ιωάννα Μαλέσκου ήθελε να βρίσκεται κοντά, ώστε να μην την τρώνε οι διαδρομές καθώς δεν έχει συνηθίσει την κίνηση της Αθήνας και δεν ήθελε να χάνει χρόνο στην οδήγηση.

Όπως είναι ήδη γνωστό, εχει φτιάξει έναν λογαριασμό στο Instagram για την σκυλίτσα της. Πρόκειται για ένα πανέμορφο γαλλικό bulldog που ακούει στο όνομα Balloo.

Ετσι, μέσα από τον λογαριασμό της Balloo στο Instagram, οι followers μπορούν να δουν γωνιές από το προσωπικό καταφύγιο της Ιωάννας Μαλέσκου. Δείτε τι δήλωσε η Ιωάννα για την εμπειρία της ως δασκάλα!

Το σπίτι της είναι cozy με έμφαση στη δημιουργία ενός «ζεστού» και φιλόξενου καθιστικού. Στο σαλόνι υπάρχει ένας μεγάλος γκρι καναπές με μωβ ριχτάρι και πολλά μαξιλάρια, ενώ διαθέτει τζάκι όπου απεικονίζει ένας πολύ ωραίος πίνακας.

Η διακόσμηση είναι ιδιαίτερη και πρωτότυπη.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Ιωάννας Μαλέσκου:

«Μετακόμιση» είχε γράψει στις 23 Ιουλίου η Ιωάννα Μαλέσκου στον λογαριασμό της Balloo.

Ιωάννα μαλέσκου σκυλί

σκυλί ιωάννας μαλέσκου

Ιωάννα μαλέσκου σπίτι

ιωάννα μαλέσκου διακόσμηση

Μπαλού

νέο σπίτι ιωάννας μαλέσκου