Θρήνος - Πέθανε μετά από μάχη με τον κορωνοϊό διάσημη ηθοποιός

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε μετά από μάχη με τον κορωνοϊό διάσημη ηθοποιός

Θρήνος επικρατεί στο Χόλιγουντ με την είδηση πως, μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, σε ηλικία 76 ετών πέθανε η ηθοποιός η Carol Sutton, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ανθισμένες Μανόλιες».

Όπως είχε γραφτεί, νοσηλευόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες σε κρίσιμη κατάσταση στο Touro Infirmary της Νέας Ορλεάνης.

Το θάνατο της, ανακοίνωσε η δήμαρχος της πόλης, LaToy Cantrell: «Η Carol Sutton ήταν η βασίλισσα του θεάτρου της Νέας Ορλεάνης, τιμώντας την πόλη μας για αρκετές δεκαετίες. Θα την θυμόμαστε για πάντα για την παρουσία της και τους φοβερούς χαρακτήρες που ερμήνευσε», ανέφερε η ανακοίνωση. Από κορωνοϊό πέθανε και ο Σωτήρης Ντάλας.

Carol Sutton κορωνοϊός πέθανε

Θρήνος - Πέθανε αγαπημένη ηθοποιός

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 83 ετών η Αγγλίδα ηθοποιός, Νταμ Μπάρμπαρα Γουίνσορ. Η είδηση πως πέθανε έχει βυθίσει στο θρήνο τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Η Γουίνσορ αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας (έπασχε μεταξύ άλλων από τη νόσο του Αλτσχάιμερ) και απεβίωσε σε κέντρο φροντίδας του Λονδίνου, όπως ανακοίνωσε ο σύζυγός της, Σκοτ Μίτσελ. Η Γουίνσορ έγινε γνωστή από τις εμφανίσεις της ως Πέγκι Μίτσελ στην σαπουνόπερα του BBC One «EastEnders». Για τον ρόλο της είχε κερδίσει το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού βρετανικής σαπούνοπερας το 1999, προτού αποχωρήσει από την σειρά το 2016 όταν σκοτώθηκε ο χαρακτήρας της.

 Νταμ Μπάρμπαρα Γουίνσορ ηθοποιός πέθανε

Η Γουίντσορ ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός το 1954 παίζοντας μία μαθήτρια στο The Belles of St Trinian's. Μεταξύ άλλων υποψηφιότητα για το βραβείο BAFTA για την ταινία Sparrows Can't Sing (1963) και υποψηφιότητα για το βραβείο Tony για την παραγωγή του 1964 στο Broadway του Oh, What A Lovely War.

Στην προσωπική της ζωή, παντρεύτηκε τρεις φορές, με τελευταίο τον Σκοτ Μίτσελ. Δεν έκανε παιδιά (προχώρησε σε 5 αμβλώσεις στην ζωή της) γιατί, όπως έλεγε, λόγω των ψυχολογικών της τραυμάτων (την είχε απορρίψει ο πατέρας της) δεν ήθελε να αποκτήσει και η ίδια. Χθες, έγινε γνωστό πως πέθανε και ο Πάολο Ρόσι.

Πηγή: iefimerida.gr