Ατζούν Ιλιτζαλί: Πέρασε το δικό του στον ΣΚΑΙ - Η μεγάλη αλλαγή λόγω Survivor

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ατζούν Ιλιτζαλί: Πέρασε το δικό του στον ΣΚΑΙ - Η μεγάλη αλλαγή λόγω Survivor

Το Survivor επιστρέφει σύντομα στις τηλεοπτικές μας οθόνες, ωστόσο για να γίνει αυτό ο Ατζούν Ιλιτζαλί έθεσε βέτο στον ΣΚΑΙ, το οποίο και πέρασε. Αποτέλεσμα; Να δούμε μια μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμα του σταθμού στην prime time ζώνη.

Σύμφωνα με την Real life, επιθυμούν το ριάλιτι επιβίωσης να μεταδίδεται στην καρδιά της prime time και όχι στις 23:00 όπως το Big Brother - δείτε εδώ τους παίκτες του τελικού, γεγονός που επηρεάζει τις «8 Λέξεις».

Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις με τους δημιουργούς της σειράς με την λύση τελικά να βρίσκεται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδα, τα δίωρα επεισόδια θα μειωθούν σε διάρκεια και θα ολοκληρώνονται στις 22:15 – 22:30, ώστε στη συνέχεια να ακολουθεί το Survivor.

Ωστόσο, θα αυξηθούν οι ημέρες μετάδοσης. Από τον Ιανουάριο, οι 8 Λέξεις θα προβάλλονται καθημερινά στις 21:00.

Ηθοποιός "σεισμός" πηγαίνει Survivor - Πετάει σύντομα για Άγιο Δομίνικο

Μπορεί οι αλλαγές στο Survivor να είναι ραγδαίες, τόσο λόγω κορωνοϊού, όσο και της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα, ωστόσο, έτοιμοι για Άγιο Δομίνικο είναι μερικοί από τους διάσημους. Συγκεκριμένα, στο ριάλιτι πρόκειται να μπει και μια ηθοποιός "σεισμός".

Στο νέο κύκλο μπορεί τον Σάκη Τανιμανίδη να μην το δούμε καθώς σε λίγους μήνες θα έρθουν στο κόσμο τα δίδυμα παιδάκια του, ωστόσο θα δούμε όπως γνωρίζουμε άλλα διάσημα ονόματα.

Αυτό είναι το όνομα "σεισμός" που πετάει για Άγιο Δομίνικο λόγω Survivor

Ένα λοιπόν από τα ονόματα των διασήμων που πετάει σύντομα για Άγιο Δομίνικο, είναι η Αγγελική Λάμπρη, που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της Αγγέλας στη σειρά «Παρά Πέντε».

«Την θυμάστε την Αγγέλα του Παρά Πέντε που έκανε και ένα πέρασμα από τις Άγριες Μέλισσες ως η μητέρα του Άγγελου; Η ηθοποιός θα είναι η πρώτη διάσημη που θα μπει στο αεροπλάνο στις 18/12 για το Survivor» σημειώνει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Ντέπτυ Γκολεμά στο Secret των Παραπολιτικών. «Κοντά της ο Τριαντάφυλλος ο τραγουδιστής και, πιθανόν, ο Πάνος Καλλίδης».

Survivor Αγγελική Λάμπρη