Ημίγυμνος στο σαλόνι του ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Παραλήρημα έπαθαν οι θαυμάστριες του

Το βίντεο που μετράει 84 χιλιάδες προβολές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ημίγυμνος στο σαλόνι του ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Παραλήρημα έπαθαν οι θαυμάστριες του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξέρει να "τρελαίνει" τις θαυμάστριες του, οι οποίες έπαθαν παραλήρημα με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, όπου είναι ημίγυμνος στο σαλόνι του σπιτιού του.

Ο τραγουδιστής που σημείωσε για ακόμη μια φορά μεγάλη επιτυχία με το νέο του τραγούδι και βγήκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» για να μιλήσει, έχει ξεσηκώσει τον γυναικείο πληθυσμό.

Χθες το βράδυ λοιπόν, ο Κωνσταντίνο Αργυρός κατάφερε να αναστατώσει τις διαδικτυακές τους φίλες, με το βίντεο όπου έπαιζε πιάνο, φορώντας μόνο τη φόρμα του από κάτω.

«Δε θα ξεχαστεί το συναίσθημα που μας αφήσαν κάποιες στιγμές! Έτσι κάπως λοιπόν ξεκίνησε αυτό το τραγούδι όταν μιλούσαμε με τον φίλο μου @kintatos_lefteris και ανταλλάζαμε ιστορίες ζωής ...ωρισμού», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Κωνσταντίνος Αργυρός σπίτι ημίγυμνος

Θύελλα στο διαδίκτυο - Ημίγυμνος στο κρεβάτι του ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Θύελλα προκάλεσε στο διαδίκτυο ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τα δεκάδες σχόλια που συγκέντρωσε κάτω από την φωτογραφία του, στην οποία πόζαρε ημίγυμνος στο κρεβάτι του.

Η τραγουδιστής μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, μοιράζεται αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα του.

Όπως σήμερα 23/11 το πρωί που μας έδειξε πως ξύπνησε εν μέσω καραντίνας στο σπίτι του. Έχοντας καλύψει το σώμα του μόνο με το πάπλωμα έκανε τις θαυμάστριες του να «λιώσουν».

«Σε φόρτιση... μέχρι να βγει το καινούριο μας τραγούδι σε λίγες μέρες..», έγραψε στη λεζάντα του, θέλοντας και να διαφημίσει το νέο του τραγούδι που θα μπορέσουμε να ακούσουμε σε λίγες ημέρες, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα τον «τσάκωσαν» στα πράσα στο κέντρο της Αθήνας με παρέα.

Κωνσταντίνος Αργυρός κρεβάτι ημίγυμνος