Κωνσταντίνος Αργυρός: Τηλεφώνησε στο Καλό Μεσημεράκι - Πάγωσε η Βάνια!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Τηλεφώνησε στο Καλό Μεσημεράκι - Πάγωσε η Βάνια!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τηλεφώνησε στο Καλό Μεσημεράκι το μεσημέρι της Παρασκευής και άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά αφού ο τραγουδιστής σπανίως κάνει τέτοιες εκπλήξεις.

Σε μια στιγμή της εκπομπής οι Alcatrash έπαιξαν το νέο κομμάτι του Κωνσταντίνου Αργυρού που κυκλοφόρησε σήμερα "Θα είμαι εδώ" και από το πουθενά ακούστηκε και η φωνή του Κωνσταντίνου. «Νίκο, Νίκο». Ο Νίκος Μουτσινάς αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και ρώτησε: «Είναι ο Κωνσταντίνος;».

Αφού λοιπόν ο Νίκος Μουτσινάς κάλεσε τον τραγουδιστή να πάει καλεσμένος στην εκπομπή, η Βάνια άρπαξε την ευκαιρία να...φλερτάρει με τον τραγουδιστή! Δείτε προηγουμένως την ατάκα "φωτιά" του παρουσιαστή για τον Alpha.

Ρίγη συγκίνησης με τη κίνηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η κίνηση του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος προσπάθησε και αυτός από μεριάς του να μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης στον κόσμο αναφορικά με τις θλιβερές συνθήκες κορωνοϊού που επικρατούν.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία «Θα ‘Μαι Εδώ», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum ενώ πριν λίγο καιρό έκανε γνωστή μια σημαντική είδηση.

Πρόκειται για μια δυνατή εξομολογητική μπαλάντα με ένα άκρως αισιόδοξο μήνυμα, που έρχεται μετά την τεράστια επιτυχία του ζεϊμπέκικου «Αθήνα Μου». Τη μουσική υπογράφουν ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους στίχους ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Βασίλη Γιαννόπουλο.

«Παρά τις πρωτόγνωρες για όλους συνθήκες των τελευταίων μηνών, οι ανθρώπινες σχέσεις υπερισχύουν! Ενωμένοι, με αίσθημα υπερηφάνειας και αισιοδοξίας, μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα! Η τέχνη και οι καλλιτέχνες είναι εδώ, η όποια μορφή δημιουργίας και η μουσική δεν σταματούν ποτέ…» στέλνει το δικό του μήνυμα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από μία μικρού μήκους ταινία υψηλών προδιαγραφών, μία αληθινή ιστορία αποτυπωμένη με νότες, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Δημολίτσα.

Ακούστε παρακάτω το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού

Πηγή: protothema.gr