Ανακοίνωση από τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Το έκανε γνωστό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακοίνωση από τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Χθες, το βράδυ λοιπόν θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση για τα επαγγελματικά του.

Μπορεί ο ίδιος να επιθυμεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μέσω αναρτήσεων τους μας έχει αποκαλύψει διάφορες εξόδους του και εξορμήσεις του.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει και το εντυπωσιακό και πολύ ζεστό σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος έχει δυο αξιολάτρευτα κατοικίδια.

Ο τραγουδιστής ωστόσο πριν από λίγες ώρες με μια ανάρτηση του έκανε γνωστό ένα χαρμόσυνο γεγονός για τα επαγγελματικά του. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως η εταιρία ρολογιών με την οποία συνεργάζεται θα βγάλει τη νέα της συλλογής.

Κωνσταντίνος Αργυρός instagram

Χαμός επικράτησε επίσης σε μια από τις εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ο τραγουδιστής βρισκόταν επί σκηνής όταν οι θαμώνες πέταξαν στον αέρα δεκάδες πανέρια γεμάτα λουλούδια για χάρη του.

Η ανακοίνωση που έφερε χαμόγελα στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστής στην Ελλάδα και όχι άδικα, καθώς τα τραγούδια του έχουν εκατομμύρια views στο Youtube. Μάλιστα, η νέα ανακοίνωση που έγινε του έφερε πολλά χαμόγελα.

Πριν από μερικούς μήνες κυκλοφόρησε το νέο κομμάτι του με τίτλο «Αθήνα μου» και δεν άργησε από τις πρώτες κιόλας ημέρες να γίνει viral και να ακούγεται σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Πριν μερικές ώρες ωστόσο, μέσα από σελίδα fan club του στο Instagram έγινε η ανακοίνωση πως το συγκεκριμένο κομμάτι έχει συγκεντρώσει 16 εκατομμύρια views στο Youtube.

Όπως είναι λογικό, η είδηση αυτή έφερε πολλά χαμόγελα στον Κωνσταντίνο Αργυρό που βλέπει την μια επιτυχία να υποδέχεται την άλλη. Να σημειώσουμε ωστόσο πως ένας θάνατος τον «τσάκισε».

Κωνσταντίνος Αργυρός Αθήνα μου