Ημίγυμνος στο σαλόνι του ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Φωτογραφία μέσα από το σπίτι του

Άναψε "φωτιές" στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ημίγυμνος στο σαλόνι του ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Φωτογραφία μέσα από το σπίτι του

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε μία φωτογραφία, φωτιά και λαύρα, μέσα από το σπίτι του, στην οποία ποζάρει ημίγυμνος στο σαλόνι του και προκαλεί σωστό πανικό στους διαδικτυακούς του φίλους.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι σίγουρα η μεγάλη αδυναμία όλων των γυναικών και όχι άδικα, αφού πέρα από όμορφος είναι ευγενικός και ταλαντούχος.

Έτσι κάθε του ανάρτηση γίνεται ανάρπαστη, με το κοινό του να παραληρεί! Δε θα μπορούσαν λοιπόν να μην προκαλέσουν σωστό πανικό και οι νέες φωτογραφίες του από τις διακοπές του. Δείτε παράλληλα και την εξομολόγηση που έκανε μία Ελληνίδα τραγουδίστρια για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Αυτή είναι η ημίγυμνη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αργυρού μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του

Άσχημα νέα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Τι συνέβη;

Πολύ άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος είχε προγραμματίσει μία συναυλία στην Κουρούτα. Το εν λόγω live ακυρώθηκε και μία ανακοίνωση εξηγεί τι ακριβώς συνέβη.

Οι συναυλίες στα χρόνια του κορωνοϊού δεν είναι σίγουρα εύκολο πράγμα και για το λόγο αυτό, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν κατάφερε να εμφανιστεί χθες βράδυ.

Η Ηλεία ήταν άλλωστε ο νομός στον οποίο είχε γίνει η μεγάλη "έκρηξη" του κορωνοϊού, ενώ εκεί είχε καταγραφεί και ο πρώτος θάνατος στη χώρα μας. Από τη μεριά του, ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε τονίσει πως καμία συναυλία δε θα πραγματοποιούνταν εάν δεν τηρούνταν τα μέτρα ασφαλείας, δηλαδή 100 άτομα σε ανοιχτό χώρο ή 50 σε κλειστό χώρο, όλα καθιστά, με μάσκες και σε απόσταση 2 μέτρων η μια καρεκλά από την άλλη.

Στον χώρο της συναυλίας βρέθηκαν αστυνομικοί που ζήτησαν να εφαρμοστούν οι νόμοι και τα υγειονομικά πρωτόκολλα με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τελικά να αναβληθεί η εκδήλωση.

Από τη μεριά του ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έκανε καμία επίσημη δήλωση, ενώ τις προάλλες ανέβασε μία φωτογραφία που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Έτσι ανακοινώθηκαν τα άσχημα νέα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών έχει ως εξής: «Ο κύριος Παπαγεωργίου σεβόμενος την δημόσια υγεία και τους κανόνες της σημερινής εποχής σε συνεννόηση με τον κύριο Κωνσταντίνο Αργυρό ματαίωσαν την σημερινή εκδήλωση στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας και εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά».

Κωνσταντίνος Αργυρός συναυλία

Ειχαν προηγηθεί καταγγελίες κατοίκων της Ηλείας για την προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού καθώς στην Ηλεία είχε καταγραφεί πριν από λίγους μήνες ο πρώτος θάνατος επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού και ήταν από τις πρώτες περιοχές στις οποίες εφαρμόστηκαν ειδικά μέτρα από την κυβέρνηση.

Η αγωνία των κατοίκων είχε να κάνει κυρίως με τους νέους που θα έσπευδαν να ακούσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας αφού όπως αποδεικνύεται μέχρι στιγμής οι νέοι είναι οι υπερμεταδότες του κορωνοιού.