Θύελλα αντιδράσεων με τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αργυρού

«Τρέλανε» το Instagram!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύελλα αντιδράσεων με τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αργυρού

Μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ήταν αρκετή για να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία του και τη συνόδευσε με ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Μπορεί ο γνωστός τραγουδιστής να επιλέγει να ανεβάζει μόνο ιδιαίτερα στιγμιότυπα στο Instagram, φέτος το καλοκαίρι ωστόσο αποφάσισε να δώσει μία νέα πνοή στο προφίλ του και να χαρίσει στους διαδικτυακούς του φίλους περισσότερες φωτογραφίες του.

Έτσι, όταν ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ατημέλητο μαλλί και χωρίς μπλουζάκι, προκάλεσε κανονικό πανικό!

Μάλιστα, τη συνόδευσε με της εξής λεζάντα: «Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να καταρρεύσεις, δείξε πως έχεις 1.000.000 λόγους για να χαμογελάς, να γελάς και να παραμένεις δυνατός».

Δείτε εδώ και την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού, που «τρέλανε» τους διαδικτυακούς του φίλους!

Στιγμές ευτυχίας για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας φαίνεται πως βιώνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μιας και έγινε γνωστό ένα νέο που χαροποίησε ιδιαίτερα, τόσο τον γνωστό τραγουδιστή, όσο και τους χιλιάδες φανς του στη χώρα που ακολουθούν πιστά κάθε του βήμα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός το έχει ρίξει για τα καλά στη δουλειά τα τελευταία χρόνια και έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Τα τραγούδια του ακούγονται πραγματικά παντού, ενώ το τελευταίο κομμάτι που κυκλοφόρησε, με τίτλο «Αθήνα Μου», έγινε ανάρπαστο!

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο βιώνει στιγμές ευτυχίας ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καθώς η δισκογραφική του εταιρεία, με μία ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, ανακοίνωσε πως το βίντεο κλιπ, έφτασε τις 14.000.000 προβολές!

Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδι

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το βίντεο που.. έβγαλε στη φόρα θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Ένα βίντεο που... έβγαλε στη φόρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα σε αφήσει σίγουρα με το στόμα ανοιχτό. Τόσο γιατί όπως πάντα ο τραγουδιστής τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω του, αλλά και γιατί αυτό που έκανε είναι πολύ εντυπωσιακό.

Οι διακοπές για τον Κωνσταντίνο Αργυρό έχουν ξεκινήσει. Μπορεί να μην έχει πάει σε κάποιο νησί αυτές τις ημέρες και να μένει στην Αθήνα, ωστόσο απολαμβάνει τις παραλίες της Αττικής.

Πριν από λίγες ώρες ο τραγουδιστής βρέθηκε σε γνωστή παραλία με τον καλό του φίλο και επιχειρηματία, Γιώργο Κουτσούκο και έκαναν watersports.

Μάλιστα, όπως είδαμε σε βίντεο του, έκανε water ski και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Ειδικά τις θαυμάστριες του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε τον τόπο καταγωγής του και είστε σίγουροι πως ξέρετε ποιος είναι;