Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην πιο γλυκιά στιγμή με το πρόσωπο που του έχει "κλέψει" την καρδιά

Θα «λιώσετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην πιο γλυκιά στιγμή με το πρόσωπο που του έχει

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται πως θα γίνει ο πιο γλυκός μπαμπάς και η φωτογραφία με το πρόσωπο που του έχει "κλέψει" όπως είπε ο ίδιος την καρδιά. Με την στιγμή πρόκειται να «λιώσετε».

Ο τραγουδιστής όποτε έχει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις θέλει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα και να κάνουν πράγματα που τους χαλαρώνουν και τους γεμίζουν.

Σαν λάτρης λοιπόν των social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια από αυτές τις στιγμές.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του, όπου είχε στην αγκαλιά του μέσα στη θάλασσα ένα πρόσωπο στο οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Βέβαια, δεν αποκάλυψε αν πρόκειται για την ανιψιά του ή βαφτιστήρα του. Δείτε ωστόσο και μια σπάνια φωτογραφία με το δίδυμο αδερφό του.

«Her little hug stole my heart and its totally safe», έγραψε στη λεζάντα του.

Αυτό λοιπόν είναι το πρόσωπο που του έχει "κλέψει" την καρδιά

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η κάμερα τον έπιασε στο πλευρό πασίγνωστης τραγουδίστριας

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιεί τις εμφανίσεις του και η κάμερα, τον έπιασε να κάνει τζόγκινγκ στο πλευρό μίας πασίγνωστης και κούκλας τραγουδίστριας με την οποία συνεργάζεται.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει μεγάλη πέραση στο γυναικείο κοινό, ωστόσο θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτή η συνεργάτιδά του είναι η μεγάλη του αδυναμία, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βρεθεί μαζί στη σκηνή.

Στο πλευρό αυτής της τραγουδίστριας έπιασε η κάμερα τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Φουρέιρα! Οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις και γι' αυτό, ο Κωνσταντίνος Αργυρός άφησε την κάμερα να τραβάει, ενώ εκείνος και η καλή του φίλη, έκαναν την πρωινή γυμναστική τους.

Δείτε εδώ και την εκρηκτική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην παραλία!