Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ραγδαίες εξελίξεις! Χαρές στην οικογένεια του - Η αποκάλυψη του δικηγόρου του

Θετική η έκβαση του γεγονότος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ραγδαίες εξελίξεις! Χαρές στην οικογένεια του - Η αποκάλυψη του δικηγόρου του

Το μεσημέρι της Κυριακής ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μίλησε στην κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται και αποκάλυψε τις εξελίξεις αναφορικά με το ατύχημα που είχε πριν αρκετά χρόνια.

Ο δικηγόρος και φίλος του Κωνσταντίνου, Αγαμέμνων Τάτσης, αποκάλυψε πως επιτέλους ο Κωνσταντίνος δικαιώθηκε για το μοιραίο ατύχημα στο παρελθόν το οποίο του είχε κοστίσει αρκετά στη υγεία του.

Η οικογένεια του υποστηρίζει, μεταξύ των άλλων, πως την ώρα του ατυχήματος, ο Κωνσταντίνος φορούσε κράνος σε αντίθεση με το δικαστήριο που του προσάπτει 30% συνυπαιτιότητα.

Συγκεκριμένα, επισήμανε τα εξής: «Ήταν μία πολύ δύσκολη υπόθεση και δείχνει το σκεπτικό της ότι η δικαιοσύνη δια του δικαστού που έκρινε την υπόθεση έσκυψε από πάνω από το πολύ σύνθετο υλικό το οποίο, πρέπει να σημειωθεί ότι, είχε εκτενείς αναφορές σε αποτυπώσεις στοιχείων που δόθηκαν από συστήματα υψηλής τεχνολογίας, από GPS, από Drones που έδωσαν την κίνηση των οχημάτων, τη θέση τους, την ορμή της ταχύτητας και γενικά πώς συνέβη αυτό το τραγικό ατύχημα που επέφερε όλες αυτές τις δυσμενέστατες συνέπειες στον Κωνσταντίνο».

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο και πως είναι ένα πολύ καλό παιδί και άξιος συνεργάτης ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στην στήριξη της συζύγου του, Εβελίνα: «Είναι μία ηρωίδα σύζυγος και μάνα' είπε η παρουσιάστρια, εκδηλώνοντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό της σε αυτή την γυναίκα».

Η αποκάλυψη του δικηγόρου του κωνσταντίνου αγγελίδη

Στιγμές ευτυχίας για τον Κωσταντίνο Αγγελίδη - Η πρώτη φωτογραφία μετά το χειρουργείο

Τόσο ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης όσο και η οικογένειά του, βιώνουν στιγμές ευτυχίας μετά το τελευταίο χειρουργείο που έκανε. Μάλιστα, η Εβελίνα Βαρσάμη μάλιστα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook μία φωτογραφία στην οποία δίνει το πιο γλυκό φιλί στον αγαπημένο της.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανεβαίνει βήμα βήμα το Γολγοθά του, ωστόσο πάντα έχει δίπλα του την αγαπημένη του σύζυγο, η οποία τον στηρίζει από το πρώτο κιόλας λεπτό που μπήκε στο νοσοκομείο.

Η Εβελίνα Βαρσάμη μάλιστα ανεβάζει πολλές φορές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στιγμιότυπα από την ανάρρωση του συζύγου της.

Πριν από λίγες ώρες η σύζυγος του παρουσιαστή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την πρώτη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μέσα από το νοσοκομείο. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την κατάσταση της υγείας του.

Στο συγκινητικό στιγμιότυπο βλέπουμε την Εβελίνα Βαρσάμη να δίνει ένα τρυφερό φιλί στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα: «Ένα δικό σου φιλί και τα όνειρα γίνονται πάλι».

Κωνσταντίνος Αγγελίδης υγεία