Σούσουρο στον ΑΝΤ1 - Πάνε για τρίτη χρονιά οι Άγριες Μέλισσες;

Τι θα συμβεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σούσουρο στον ΑΝΤ1 - Πάνε για τρίτη χρονιά οι Άγριες Μέλισσες;

Σούσουρο επικρατεί στον ΑΝΤ1, μετά τις σκέψεις του σταθμού να συνεχίσουν οι Άγριες Μέλισσες για ακόμη μια χρονιά με νέα επεισόδια. Η σειρά σημειώνει τεράστια επιτυχία που στο δεύτερο κύκλο όχι απλά παραμένει ακόμη, αλλά το ενδιαφέρον είναι ακόμη μεγαλύτερο με τα νούμερα τηλεθέασης να παίρνουν "φωτιά".

Σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife, η άνοδος της σειράς φέρνει σκέψεις για συνέχιση της και με τρίτο κύκλο επεισοδίων τη σεζόν 2021 – 2022. Παρότι από την αρχή της σεζόν, ανέφεραν ότι ο δεύτερος κύκλος θα είναι ο τελευταίος, η σκέψη αυτή τώρα αναθεωρείται. Πηγές, από το κανάλι επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει αυτή η πρόθεση λέγοντας χαρακτηριστικά πως, όταν βλέπεις την τόση μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, είναι πολύ δύσκολη η απόφαση να το σταματήσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το συγγραφικό δίδυμο κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 και την προσεχή σεζόν. Επικρατέστερο σενάριο, είναι να επεκταθεί κατά τρεις μήνες, έως δηλαδή τα Χριστούγεννα του 2021 και όχι για ολόκληρο τρίτο κύκλο.

Δείτε το αποκλειστικό που έχουμε με τον Λάμπρο να μαθαίνει τα πάντα για τα όσα συνέβησαν στην Ελένη μέσα στην φυλακή.

Όνομα "σεισμός" μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες; Αποκαλύφθηκε στον αέρα του ΑΝΤ1

Οι Άγριες Μέλισσες, έχουν γίνει αγαπημένη συνήθεια της τηλεόρασης, στην οποία έχουν δει να πρωταγωνιστούν σπουδαία ονόματα της υποκριτικής. Ωστόσο, όπως φαίνεται υπάρχει περίπτωση να μπει στη σειρά ακόμη ένα όνομα "σεισμός" και η αποκάλυψη έγινε στον αέρα του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τον Τάσο Ιορδανίδη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία τον ρώτησε αν θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Θα δούμε», είπε ο ηθοποιός προσθέτωντας: «Νομίζω ότι έχουν τόσο καλό καστ οι Άγριες Μέλισσες που εγώ περισσεύω».

Έκπληκτη η Φαίη Σκορδά δεν σταμάτησε μέχρι να πάρει μια πιο συγκεκριμένη απάντηση. «Θα δούμε. Υπάρχουν διάφορες συζητήσεις, θα δούμε», της είπε. Δείτε ωστόσο το σημερινό επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση.