Σοκ στις Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος μαθαίνει τα πάντα - «Σώσε την Ελένη»

Αποκλειστικό με διαλόγους!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στις Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος μαθαίνει τα πάντα - «Σώσε την Ελένη»

Ο Βόσκαρης καταφέρνει να συμμαχήσει με τον Δούκα και για άλλη μια φορά δείχνει το σκληρό πρόσωπό του στην Ελένη, όταν, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ γις τις Άγριες Μέλισσες, ορμάει να τη βιάσει στο σπίτι της. Την ίδια ώρα, ο Λάμπρος σοκαρισμένος μαθαίνει για όλα τα βασανιστήρια της Ελένης στη φυλακή!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Οταν η Ελένη αποκαλύπτει στη Δρόσω ποιος πραγματικά είναι ο Βόσκαρης, ήδη όλο το χωριό ξέρει πως ο ερχομός αυτού του άντρα για καλό δεν είναι! Η Ελένη μαζί με τον Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν και αποφασίζουν να μιλήσουν στον εισαγγελέα Γραμματικό, αλλά εκείνος τους ενημερώνει πως δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζονται να γίνει κάτι τέτοιο!

Δείτε ωστόσο, όλα τα επεισόδια που θα προβληθούν στον ΑΝΤ1 την εβδομάδα 14/12 με 17/12.

Έτσι μαθαίνει τα πάντα ο Λάμπρος τα πάντα για την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Λάμπρος Ελένη

Παράλληλα ο Λάμπρος θέλει να μάθει κάποια στιγμή όλη την αλήθεια για τα όσα έζησε η αγαπημένη του στη φυλακή, καθώς ξέρει πως δεν του έχει πει τα πάντα. «Θέλω κάποια στιγμή να την κάνουμε αυτή την κουβέντα, Ελένη! Να μου τα πεις όλα», της είχε πει όταν εκείνη γύρισε στο Διαφάνι! Ο Λάμπρος είναι απόλυτα βέβαιος πως ο Βόσκαρης δεν έμεινε μόνο στο να τη χτυπάει, να τη βάζει στην απομόνωση και να της φέρεται βάναυσα! Αλλωστε η αντίδρασή της κάθε φορά που πάει να την αγγίξει τον βάζει σε ακόμα περισσότερες υποψίες και αποφασίζει να συναντήσει κρυφά τον Λάζαρο Γκούμα, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πραγματικά πέρασε η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη. «Ξύνεις πληγές και καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από όλο αυτό», τον συμβουλεύει ο Λάζαρος, αλλά ο Λάμπρος επιμένει: «Αυτός ο άντρας ήρθε στο Διαφάνι ως διοικητής του τμήματος! Αν δεν τελειώσει την Ελένη, δεν πρόκειται να σταματήσει να την κυνηγάει! Θέλω να τα μάθω όλα, πες μου τι της έχει κάνει;».

Τότε ο Λάζαρος, για να βοηθήσει την Ελένη, του αποκαλύπτει τα πάντα για τους βιασμούς της και την έκτρωση στο παιδί που περίμενε: «Πάρε την Ελένη από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορείς! Μην την αφήσεις λεπτό κοντά σ’ αυτόν τον άντρα! Σώσε την». Στο μεταξύ, η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να της κάνει πόλεμο νεύρων, ενώ ο Λάμπρος της ανακοινώνει πως θα ζητήσει μετάθεση, για να ζήσουν ήρεμοι και μακριά από τα προβλήματα και για πρώτη φορά η Σταμίρη δείχνει να δέχεται με θέρμη αυτή την πρόταση. Ομως ο Βόσκαρης έχει άλλα σχέδια και το ίδιο βράδυ εισβάλλει στο σπίτι της και επιχειρεί να τη βιάσει!

Εκείνη προσπαθεί να σωθεί από τα χέρια του και εκείνος την κρατάει γερά για να την τιμωρήσει! Γίνεται μάχη σώμα με σώμα για το ποιος θα επικρατήσει! Ο Βόσκαρης όμως δεν υπολογίζει τον Λάμπρο, που αυτή τη φορά μπορεί να σώσει την αγαπημένη του και εισβάλλει στο σπίτι για να τη γλιτώσει από τα χέρια του!

Ο Νικηφόρος πιάνει στα πράσα Ασημίνα & Μπάμπη

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να κερδίσει μια θέση στη καρδιά του Σέργιου, έστω και σαν θεία του, αλλά η Ασημίνα δεν φαίνεται διατεθειμένη να την αφήσει και συνεχώς της ζητάει να μείνει μακριά από το παιδί της: «Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο θέλεις να βλέπεις το παιδί! Κάναμε μια συμφωνία και έρχεσαι μετά από έξι χρόνια για να τη χαλάσεις», της λέει η Ασημίνα και η Δρόσω της απαντάει: «Δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, όσο κι αν με πονάει που δεν έχω το παιδί μου». Η Ασημίνα τη διακόπτει: «Σου έχω ξαναπεί να μην τον λες έτσι! Είναι δικός μου γιος και σε παρακαλώ φύγε τώρα».

Από την άλλη, ο Νικηφόρος δεν φέρνει καμία αντίρρηση στο να συναντάει η Δρόσω τον Σέργιο, ο οποίος και δείχνει να έχει λατρέψει τη «θεία» του, την οποία και επισκέπτεται μαζί με τον πατέρα του και περνάνε όμορφες στιγμές! Αυτό το «δέσιμο» κάνει την Ασημίνα να βουλιάζει όλο και περισσότερο στην παρανομία! Ξέρει ότι ο εφιάλτης που ονομάζεται «Δρόσω» έχει γυρίσει αποφασισμένη για όλα!

Παράλληλα, συνεχίζει να αρνείται στην Ουρανία πως βλέπει ερωτικά τον Μπάμπη, αλλά όταν εκείνη βρεθεί στο νέο του σπίτι, τότε οι δυο τους θα καταλήξουν στο κρεβάτι μαζί και για πρώτη φορά θα κάνουν έρωτα. Ο Νικηφόρος βάζει τον Σωτήρη να παρακολουθεί κρυφά την Ασημίνα, την ίδια ώρα που η Ουρανία επιβεβαιώνει τις υποψίες της για παράνομη σχέση ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Μπάμπη. Ποια θα είναι η αντίδρασή της μπροστά σε μια σχέση που θα προκαλέσει φουρτούνες; Στο μεταξύ ο Σωτήρης ενημερώνει τον Νικηφόρο πως η γυναίκα του συναντάει τον Μπάμπη και εκείνος είναι πια σίγουρος ότι η Ασημίνα τον απατάει!

Ετσι αποφασίζει να την ακολουθήσει και σοκαρισμένος τη βλέπει σε τρυφερό τετ α τετ με τον εραστή της!