Η on air αναφορά της Γερμανού στην Βαλαβάνη - «Όταν βγήκες μπροστά έχασες την...»

Όλα όσα είπε στο Καλύτερα Δε Γίνεται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η on air αναφορά της Γερμανού στην Βαλαβάνη - «Όταν βγήκες μπροστά έχασες την...»

Το μεσημέρι της Κυριακής η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της σχολίασαν στο Καλύτερα Δε Γίνεται τις χθεσινοβραδινές εμφανίσεις του J2US, ειδικότερα αυτή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Η Ναταλία Γερμανού παραδέχτηκε πως την εντυπωσίασε η εμφάνιση της Ευρυδίκης και του Ηλίας και ερμηνεύσαν πολύ καλά το My Number One ενώ έγινε έξαλλη και με μια συγκεκριμένη δήλωση στον αέρα της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Μου άρεσε πολύ η Ευρυδίκη με τον Ηλία Βρεττό. Ήταν πάρα πολύ καλή και είχε να διαχειριστεί κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Θα διαφωνήσω με τον κύριο Φασουλή -με κάθε σεβασμό προς το πρόσωπό του- που της είπε ότι “πίσω από τη σκιά είχες ενέργεια, ενώ όταν βγήκες μπροστά την έχασες”.

Ίσα ίσα που μπροστά φάνηκε ο χορός της, το κορμί της, η ομορφιά της. Ήταν εξαιρετική».

Μεταξύ των άλλων, αποκάλυψε ότι εντυπωσιάστηκε αρκετά και με την εμφάνιση της Νατάσας Καλογρίδη με τον Νικόλα Ραπτάκη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Όλη η αλήθεια για την Γερμανού - «Όταν το νιώθεις αυτό αποχωρείς»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου όσον αφορά την απόφαση της να αποχωρήσει από την εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού.

Αυτό αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την Γερμανού

«Ήταν δική μου επιλογή ξεκάθαρα να μην συνεχίσω στο “Καλύτερα δε γίνεται” γιατί ένιωσα ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος. Είναι πολύ σωστό όταν νιώθεις αυτό το πράγμα να αποχωρείς. Δεν τσακώθηκα με κανέναν, μιλάω με όλα τα παιδιά. Ήταν δική μου επιλογή.

Ήρθαν κάποιες προτάσεις που εμένα δεν με κάλυπταν, οπότε είπα “γιατί να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να είμαι μπροστά στην κάμερα; Δεν θέλω”. Θα ήθελα να κάνω κάτι που θα ταιριάζει σε μένα. Στο “Καλύτερα δε γίνεται” ήταν κάτι που μου ταίριαζε και μου άρεσε. Εγώ είμαι γενικότερα της ομάδας, δεν είναι αυτοσκοπός μου να πάρω μια κεντρική θέση. Αν είναι κάτι το οποίο μου ταιριάζει, αυτό θα ήθελα να κάνω», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Τι δήλωσε ωστόσο για την επιστροφή της στο Survivor;