Έξαλλη η Γερμανού στο Καλύτερα Δε Γίνεται - «Αυτό σου φαίνεται ότι στέκει και ότι είναι πιθανόν;»

Ποια ήταν η αφορμή;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έξαλλη η Γερμανού στο Καλύτερα Δε Γίνεται - «Αυτό σου φαίνεται ότι στέκει και ότι είναι πιθανόν;»

Εκνευρισμένη και αναστατωμένη ήταν η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται όταν ξεκίνησε να σχολιάζει την δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα αναφορικά με τον Νίκο Μουτσινά.

Ειδικότερα, ο πρώτος ανέφερε πως ο Μουτσινάς ζήτησε στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση να απαιτεί να έχει τη δική του κάμερα, κάτι που διέψευσε η παρουσιάστρια η οποία πριν λίγο διέρρευσε μια σημαντική πληροφορία για γνωστό ριάλιτι.

Η Ναταλία Γερμανού τόνισε χαρακτηριστικά:

«Μιλάμε για το Κους Κους το μεσημέρι. Θέλεις να μου πεις, δηλαδή, ότι την πρώτη χρονιά που ήταν ο Νίκος Μουτσινάς στην τηλεόραση, στο Κους Κους το μεσημέρι με αρχισυνταξία της Ζήνας Κουτσελίνη, θα έλεγε ποτέ πως ήθελε δική του κάμερα. Και θα ζούσε σήμερα»!

«Ξαναλέω πως ήταν μια εκπομπή που κεντρική παρουσιάστρια ήταν η Κατερίνα Καραβάτου και είχε ένα πάνελ από δω και ένα πάνελ από εκεί. Και θα έλεγε ο Νίκος που τότε ήταν μέλος του πάνελ πως ήθελε τη δική του κάμερα. Αυτό σου φαίνεται ότι στέκει; Ότι είναι πιθανό;» πρόσθεσε ακόμα η παρουσιάστρια προς τον συνεργάτη της, Κώστα Τσουρό. «Εκτός αν εννοεί κάτι άλλο ο Δημήτρης Παπανώτας γιατί έτσι όπως το είπε, δεν μπορώ να το εξηγήσω τι εννοούσε. Δεν μου φαίνεται».

«Πάντως τα χρόνια εκείνα, που περιγράφει πάνω κάτω ο Δημήτρης Παπανώτας, εγώ συνεργαζόμουν με τον Νίκο σε μια εκπομπή στον ALPHA που λεγόταν Soundmix. Την κάναμε παρέα. Ήταν εκείνα τα χρόνια περίπου. Θυμάμαι ότι, όχι απλά ήταν προσγειωμένος, ήταν εξαιρετικά συνεργάσιμος και με ομαδικό πνεύμα. Δηλαδή έχω μόνο τις καλύτερες αναμνήσεις» κατέληξε λέγοντας η Ναταλία Γερμανού.

Απίστευτη κίνηση από την Ναταλία Γερμανού στον Alpha - " Θέλω να μιλήσω στο τηλέφωνο με..."

Η Ναταλία Γερμανού σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύει το πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Έτσι και το μεσημέρι του Σαββάτου στον αέρα του Alpha ζήτησε να μιλήσει στο τηλέφωνο με ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε.

Πιο συγκεκριμένα, καλεσμένος μέσω τηλεφώνου ήταν ο Πέτρος Ίμβριος ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του με την σύντροφό του.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος στο Happy Day για την ομοιότητα του νέου του τραγουδιού που κυκλοφόρησε με εκείνο του Αντώνη Ρέμου!

Αφού λοιπόν μίλησαν η Ναταλία Γερμανού θέλησε να μιλήσει στο τηλέφωνο με την Συράν Λελούδ λέγοντας "Δώστη μου να την μιλήσω θέλω πολύ!"

Η Συράν Λελούδα είπε: «Καλημέρα, την αγαπώ. Τελεία». «Μα σε ποια χώρα είμαστε; Στη Σουηδία» αντέδρασε η Ναταλία με χιούμορ. Άφωνη η Ναταλία Γερμανού - Η αλλαγή στην εκπομπή που δεν περίμενε

Και παρακάτω είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχει αυτό το κορίτσι στη ζωή του ο Πέτρος που θεωρώ οικογένεια. Είναι από τα πιο όμορφα, γλυκά και καλόψυχα πλάσματα που θα μπορούσε να συναντήσει ποτέ! Είναι άγγελος η Συράν. Δεν θα προβούμε σε άλλες αποκαλύψεις γιατί θα σεβαστώ την επιθυμία σου».