Άφωνη η Ναταλία Γερμανού - Η αλλαγή στην εκπομπή που δεν περίμενε

Μπήκε στο κλίμα των Χριστουγέννων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άφωνη η Ναταλία Γερμανού - Η αλλαγή στην εκπομπή που δεν περίμενε

Άφωνη έμεινα σήμερα το μεσημέρι στο πλατό της εκπομπής της, «Καλύτερα δεν γίνεται» η Ναταλία Γερμανού και συγκεκριμένα στην έναρξη. Η παρουσιάστρια δεν περίμενε τις εντυπωσιακές αλλαγές που έγιναν στην διακόσμηση.

Όπως κάθε εκπομπή, έτσι και η πρωινή του ALPHA, στην ζώνη του Σαββατοκύριακου μπήκε στο κλίμα των Χριστουγέννων και φόρεσε τα γιορτινά του.

«Είπαμε να σας φέρουμε τα Χριστούγεννα. Είναι σε λιγότερο από ένα μήνα πλέον. Αυτά τα πολύ διαφορετικά Χριστούγεννα που νομίζω θα ζήσουμε φέτος, αλλά παρ΄ όλα αυτά, επειδή είναι και λίγο στο μυαλό μας οι γιορτές, είναι και λίγο στην καρδιά μας», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού στην έναρξη της εκπομπής της, φανερά εντυπωσιασμένη, λίγες ημέρες μετά την απίστευτη φωτογραφία της μητέρα της.

Ναταλία Γερμανού Καλύτερα δεν γίνεται

Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ναταλίας Γερμανού - Τι θα συμβεί με την εκπομπή της;

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τα στοιχεία που έχει μέχρι στιγμής για το τηλεοπτικό της μέλλον. Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως είναι ανοιχτή σε προτάσεις για διαφορετικές εκπομπές.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έδειξε για ακόμα μία φορά πως δεν φοβάται να μιλήσει για όλους και για όλα και έτσι, αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στην ελληνική τηλεόραση, ενώ χθες στην εκπομπή της, πήρε θέση και στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τη Μέγκι Ντρίο.

Όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση στο άμεσο μέλλον, η ίδια σχολίασε:

«Όπου και όποτε επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη πιστεύω ότι θα κάνει ένα δυνατό comeback».

Σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της ίδιας, η Ναταλία Γερμανού τόνισε: «Έχω συμβόλαιο και για του χρόνου με τον Alpha» ενώ συνέχισε σχολιάζοντας: «Είμαι ανοιχτή σε νέες τηλεοπτικές προτάσεις. Δεν νιώθω ότι μπορώ να παρουσιάσω τα πάντα καλά».

Και κατέληξε: «Αν μου προτείνουν κάτι που μπορώ να το υπηρετήσω, θα το κάνω».