Το «άδειασμα» του Ιωάννη Παπαζήση - «Μπορεί να μου γυρίσει πολύ άγρια το μάτι με το..»

Τι ήταν αυτό που τον εξόργισε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το «άδειασμα» του Ιωάννη Παπαζήση - «Μπορεί να μου γυρίσει πολύ άγρια το μάτι με το..»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο πλατό του Καλύτερα Δεν Γίνεται και αναφέρθηκε στην σχέση του με τη Βανέσα Αδαμοπούλου, στην σειρά «Αγγελική» που πρωταγωνιστεί καθώς και σε αυτό που τον βγάζει έξω από τα ρούχα του.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην μακροχρόνια σχέση του επισημαίνοντας πως: «Θεωρώ ότι υπάρχει κατανόηση και σεβασμός. Αν υπάρχει σεβασμός σε οποιαδήποτε μορφή σχέσης νομίζω ότι αξίζει να δώσεις ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου σε αυτό», δήλωσε για τη σχέση του με την τραγουδίστρια με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί.

Έπειτα, τόνισε το πόσο σημαντικό θεωρεί να υπάρχει σεβασμός στον επαγγελματικό τομέα: «Ο σεβασμός για μένα και στη δουλειά μου είναι ένα κυρίαρχο κομμάτι της ζωής μου. Δεν μπορώ να λειτουργήσω χωρίς σεβασμό. Ίσως να έχουν υπάρξει περιπτώσεις που να μην με σέβονται. Είμαι ένα παιδί που μπορεί να μου γυρίσει πολύ άγρια το μάτι από αυτό το πράγμα» αποκάλυψε για την για την έλλειψη σεβασμού.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο του Παύλου στη σειρά «Αγγελική». «Το μόνο κοινό στοιχείο που έχω με τον Παύλο είναι η αγάπη για τα παιδιά του. Το Α και το Ω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου, ό,τι και να κάνω, είναι ο γιος μου. Πάντα μου άρεσαν οι κακοί ρόλοι» ενώ για τα γυρίσματα της σειράς είπε: «Στα 20 χρόνια που δουλεύω οι δύο τελευταίες σειρές που έχω κάνει και το «Ποτάμι» και η «Αγγελική» είναι οι καλύτερες συνεργασίες και ομάδες που έχω πετύχει».

Έπειτα, προβλήθηκε μία αποκλειστική σκηνή από τα νέα επεισόδια της σειράς ενώ ο ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει και ορισμένα spoilers:

«Αποκλείεται να μείνουμε μαζί με τη Σοφία γιατί τώρα είμαστε σε μία φάση που τα βρίσκουμε αλλά το χούι δεν φεύγει. Θεωρώ ότι ο Παύλος ανήκει στη Τζένη. Αυτό που του συμβαίνει στα επόμενα επεισόδια να καταλήξει μόνος. Επίσης θα ήθελα να πάθει κακό, να σκοτωθεί».

Τέλος, ο Ιωάννης Παπαζήσης διέρρευσε ότι είναι πιθανόν να μην ζήσουν όλα τα αδέρφια Αργυρού. Δείτε εδώ τον ηθοποιό πως ήταν μικρός!

Ιωάννης Παπαζήσης: Έγινε έξαλλος και άρχισε να σπάει αυτοκίνητο με μανία

Έξαλλος έγινε ο Ιωάννης Παπαζήσης για τις ανάγκες ενός ρόλου στην σειρά «Αγγελική» και ξεκίνησε να σπάει με μανία ένα αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα backstage βίντεο, στο οποίο τον είδαμε για τις ανάγκες του ρόλου του να ξεσπάει τα νεύρα του.

«Κάλήμέρά...................αύτά έίνάί γύρίσμάτά.....ΆΓΓΈΛΊΚΉ...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Το σίγουρο είναι πως όταν προβληθεί η εν λόγο σκηνή σίγουρα θα είναι συγκλονιστική. Δείτε ωστόσο, τι νούμερα σημειώνει σε τηλεθέαση η «Αγγελική».