O Βασίλης Μπισμπίκης «στόλισε» τους επικριτές του - «Υπάρχει κάποιο πρόβλημα δικό τους όχι δικό μου..»

Τι απαντά σε αυτούς που τον σχολιάζουν αρνητικά;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
O Βασίλης Μπισμπίκης «στόλισε» τους επικριτές του - «Υπάρχει κάποιο πρόβλημα δικό τους όχι δικό μου..»

Στον εκπομπή Dot βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής ο Βασίλης Μπισμπίκης και αποκάλυψε πως διαχειρίζεται τους επικριτές του και όλους όσους του στέλνουν υβριστικά μηνύματα.

Ο ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες ,όπου αποκαλύφθηκε μάλιστα ότι θα υπάρχει και τρίτη σεζόν, εκμυστηρεύτηκε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο τα σχόλια που λαμβάνει συνεχώς εξαιτίας του ρόλου που έχει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν πήρα τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες δεν φοβήθηκα γιατί συνήθως τέτοιους ρόλους παίζω. Και στο θέατρο και στην τηλεόραση συνήθως με παίρνουν να παίξω ότι πιο διατροφικό και ανώμαλο υπάρχει σε άτομο».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Σήμερα δεν δέχεσαι αρνητικά σχόλια στο δρόμο, για τον ρόλο που ερμηνεύεις, υπάρχουν τα μηνύματα στα social media. Έχω Instagram και μου στέλνουν μηνύματα του τύπου «αλήτη», «τι κάνεις στην Ελένη» και τα λοιπά. Εντάξει, δεν απαντάω αλλά πλάκα έχει. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να απαντάω στον καθένα αλλά σίγουρα καταλαβαίνω από που προέρχεται. Κάποιοι άνθρωποι που ταυτίζονται τόσο πολύ σε σημείο να σου στέλνουν μήνυμα τέτοιο υπάρχει κάποιο πρόβλημα δικό τους. Δεν είναι δικό μου το θέμα»

Δείτε παρακάτω το ακόλουθο απόσπασμα

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης (Λουτράκι, 29 Οκτωβρίου 1977) είναι Έλληνας ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου και θεατρικός σκηνοθέτης. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας. Ο πατέρας του, Μιχάλης Μπισμπίκης, ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες. Πρώτη επαφή του Βασίλη με την υποκριτική ήταν η συμμετοχή του σε σχολικές παραστάσεις και σε τοπική θεατρική ομάδα.

Αφότου αποφοίτησε από το Γυμνάσιο, εργάστηκε περιστασιακά ως μπάρμαν και σερβιτόρος, ενώ επί τρία χρόνια υπήρξε γκρουπιέρης σε καζίνο. Σε ηλικία 25 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική.