The Voice - highlights: Το πρόβλημα υγείας, ο "εγκεφαλικά κατεστραμμένος" Μουζουράκης & η συγκίνηση

Όσα είδαμε χθες 13/12

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice - highlights: Το πρόβλημα υγείας, ο

Ακόμη ένα επεισόδιο του The Voice ολοκληρώθηκε χθες 14/12 και έχουμε όλα τα highlights. Ανάμεσα τους θα δούμε συγκινήσεις, παίκτρια να αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας της, αλλά και την επική ατάκα πως ο Πάνος Μουζουράκης είναι "εγκεφαλικά κατεστραμμένος".

The Voice: «Τα έχασε» ο Ρουβάς on air - Η παρατήρηση στους παίκτες του

Απογοητεύτηκε ο Σάκης Ρουβάς με τους παίκτες του, γιατί όπως ανέφερε ήταν τέλειοι στις πρόβες ενώ πάνω στην σκηνή δεν τον ικανοποίησαν. Ο τραγουδιστής επεσήμανε τα λάθη τους και στη συνέχεια διάλεξε ποιος από τους τρεις θα μείνει για την επόμενη φάση!

Αυτόν τον παίκτη «έκλεψε» η Ζουγανέλη από την Παπαρίζου - Η συγκίνηση της

Δεύτερη ευκαιρία δόθηκε σε παίκτη από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ο οποίος δεν κατάφερε να την εντυπωσιάσει. Ωστόσο, η Ελεονώρα Ζουγανέλη πάτησε το κουμπί και τον πήρε στην ομάδα της.

Η πρώτη δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της και φώναζε «Μπράβο φίλη μου… Σ’ αγαπάω».

Δείτε και τα highlights της περασμένης Παρασκευής, όπου πάνω στη σκηνή συγκίνησης Ελεονώρα και Γιάννης Ζουγανέλης.

Απίστευτη ατάκα on air:«Ο Μουζουράκης είναι εγκεφαλικά κατεστραμμένος»

Ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος βοηθά τον Πάνο Μουζουράκη στην επιλογή τραγουδιών για την ομάδα του βρέθηκε στη σκηνή του Voice και τραγούδησαν μαζί.

Στο τέλος ο Δημήτρης Σταρόβας είπε με χιούμορ: «Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω να κερδίσει ο Πάνος Μουζουράκης και να δει όλη η Ελλάδα το διαφορετικό. Για να έρχομαι πιο συχνά στο σόου θέλω μία έξτρα καρέκλα για να πατάω το κουμπί κι αν κάτι δεν μου αρέσει τελικά να το πατώ ξανά και να επιστρέφω στην θέση μου. Εντάξει τον Πάνο τον ξέρω, είναι υπό την προστασία μου, είδος προς εξαφάνιση. Είναι λίγο εγκεφαλικά κατεστραμμένος, όποιον και να διαλέξει. Δεν ξέρει τι κάνει. Βασικά δεν ξέρει ότι είμαι εδώ, να του το θυμίζετε.

Το πρόβλημα υγείας της παίκτριας και η έκπληξη του Μουζουράκη!

Η παίκτρια της Ελεονώρας Ζουγανέλη είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και η φωνή της ήταν κλειστή. Τελευταία στιγμή η coach επέλεξε τον Νίκο που ερμήνευσε το «Όνειρο απατηλό», όμως ο Πάνος Μουζουράκης έκανε την έκπληξη έκλεψε από την τραγουδίστρια την παίκτρια.