Θετικός στον κορωνοϊό ο Θανάσης Πολυκανδριώτης

Η ανακοίνωση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό ο Θανάσης Πολυκανδριώτης

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ήδη έχει ξεκινήσει την καραντίνα στο σπίτι του.

Όπως αποκάλυψε, δεν έχει έντονα συμπτώματα, ενώ έμαθε ότι νοσεί κατά τη διάρκεια των προβών που έκανε για την συμμετοχή του στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega» με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Έτσι ανακοίνωσε ο Θανάσης Πολυκαδριώτης πως είναι θετικός στον κορωνοϊό

«Τις τελευταίες ημέρες κατά τη διάρκεια των προβών για τη συμμετοχή μου στην εκπομπή Σπίτι με το Mega, προσκεκλημένος του Γιώργου Μαζωνάκη, λίγο πριν την είσοδό μου στο θέατρο και κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου rapid test, διαγνώσθηκα θετικός. Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι μου, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα.

Σας ευχαριστώ ήδη για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας και υπόσχομαι στο Γιώργο πως θα κάνουμε σύντομα όλα αυτά τα μεγάλα πράγματα που έχει υποσχεθεί ο ένας στον άλλον για το μπουζούκι μας», έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε ωστόσο, πόσα ήταν τα χθεσινά 13/12 κρούσματα κορωνοϊού.

Θανάσης Πολυκανδριώτης κορωνοϊός

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Πατούλης

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του φίλους πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Γιώργος Πατούλης εξήγησε πως συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες πως με έναν δήμαρχο ο οποίος εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού και γι' αυτό αποφάσισε να κάνει τεστ.

«Eνημερώθηκα από Δήμαρχο που συναντήθηκα τις προηγούμενες μέρες, ότι εμφάνισε συμπτώματα #Covid19. Αμέσως υποβλήθηκα σε έλεγχο και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Θα παραμείνω το επόμενο διάστημα σε απομόνωση, ασκώντας εξ αποστάσεως και με ασφάλεια τα καθήκοντα μου. #Μένουμε_Ασφαλείς», έγραψε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. Δείτε εδώ και τη σημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Γιώργος Πατούλης κορωνοϊός

Πηγή: eleftherostypos.gr

Και ενώ ο Γιώργος Πατούλης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ο Γιάννης Πλακιωτάκης μπήκε στη ΜΕΘ

Σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμού εισήχθη το πρωί της Τρίτης (01/12) ο υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο υπουργός Ναυτιλίας που νοσηλεύεται από το Σάββατο στον Ευαγγελισμό έστειλε χθες το πρώτο μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο.

«Είμαι σε καλά χέρια» έγραψε ο Γιάννης Πλακιωτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter σημειώνοντας ότι «γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους». Ταυτόχρονα, ένας 70χρονος στη Χαλκίδα έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

«Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα» καταλήγει ο υπουργός Ναυτιλίας.

πλακιωτακης