Φωτογραφία από το σπίτι Σίας Κοσιώνη - Κώστα Μπακογιάννη! Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε...

Η ιστορία πίσω από το στολισμό του δέντρου τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία από το σπίτι Σίας Κοσιώνη - Κώστα Μπακογιάννη! Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε...

Με τη σειρά του και το ζευγάρι, Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης, στόλισαν το σπίτι τους στο κλίμα των Χριστουγέννων και το δέντρο τους είναι μεγαλοπρεπές με στολίδια μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε με μια φωτογραφία το δέντρο που στόλισαν οικογενειακώς λίγες ημέρες πριν τον εορτασμό των Χριστουγέννων.

Με την ανάρτηση της φωτογραφίας, θέλησε να κάνει και μια αποκάλυψη για ένα από τα στολίδια που κοσμούν το δέντρο, καθώς έχει μεγάλη αξία για εκείνη.

«Τα κουδουνάκια από την Ιερουσαλημ! Ένα από αυτά τα... «τίποτα ιδιαίτερο» που καμια φορά λατρεύεις. Τα αγόρασα πριν από ένα γύρισμα από την αρμένικη συνοικία της παλιάς πόλης και τα κουβαλούσα ως το τέλος της μέρας, στο ταξίδι η βαλίτσα μου δεν σταμάτησε να κάνει γκλιν γκλον, περίμενα λίγο παραπάνω στον έλεγχο για να ελεγχθούν τα «ύποπτα» μεταλλικά αντικείμενα, αλλά τα βλέπω κάθε χρόνο στο δέντρο μας, τα θαυμάζω, θυμάμαι και χαμογελώ! Τίποτα ιδιαίτερο, αλλά τα αγαπώ!», αποκάλυψε, η Σία Κοσιώνη. Δείτε ωστόσο πως είναι και το καμαρίνι της στον ΣΚΑΙ.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης σπίτι

Νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι στο οποίο μένει με τον μικρό Δήμο και τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι λόγω του lockdown και έτσι η παρουσιάστρια αποφάσισε να περάσει λίγο δημιουργικό χρόνο με τον εαυτό της το βράδυ που ο γιος της έπεσε για ύπνο.

Κάθισε λοιπόν στο υπέροχο σαλόνι της και παρακολούθησε μία ταινία στο Netflix, την οποία μάλιστα σχολίασε με τον καλύτερο τρόπο στην ανάρτησή της. Δείτε εδώ και την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη που έφερε ρίγη συγκίνησης.

Αυτό είναι το ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

«Τι κι αν έχει στα ράφια της δυο όσκαρ, τι κι αν την βαραίνουν τα 86 της χρόνια, όταν ο γιος σκηνοθετεί την μητέρα σύμβολο δεν μπορεί παρά το αποτέλεσμα να είναι συγκλονιστικό», έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σία Κοσιώνη σπίτι